Ha “svájci villa” stílusú épületet venne Budán, akad!

Ha “svájci villa” stílusú épületet venne Budán, akad!

Svábhegyi szépséget kínálnak 387 millió forintért megvásárlásra. Az épület érdekessége az ún. “svájci villa” stílus, de nyilván az elképesztően kellemes helyszín és az 500 nm-es alapterület mellett sem lehet szó nélkül elmenni…

A “svájci villáról”, részletesen

 

“A Svábhegyen, az Istenhegyi-Mártonhegyi-Eötvös út találkozásának közelében, csendes, szomszédoktól mentes, intim környezetben kínálunk megvételre egy több generáció együttélésére is alkalmas, 500 nm-es családi ház 1.100 nm-es telekkel. A különleges, védettséget élvező, ún. “svájci villa” stílusú épületet 1999-ben az eredeti stílusjegyek megtartásával, nagy odafigyeléssel, minőségi anyagok felhasználásával újjáépítették, a mai kor igényeinek megfelelően modernizálták.

Az ingatlan három szintes. Földszintjén tágas, kertkapcsolatos konyha – ebédlő, hatalmas nappali, kamra, mosdó, gardrób, valamint két külön bejáratú, szeparált apartman található, az emeleten nappali, dolgozószoba, szülői háló fürdőszobával, gardrób, két gyerekszoba fürdővel. A tetőtérben kialakított helyiségek jelenleg kiszolgáló funkciót látnak el (kondiszoba, mosókonyha, tároló, kazánház).

Az ház nincs alápincézve, ezért a kertben a régi téglák felhasználásával különálló, vizesblokkal is ellátott, hangulatos borospincét építettek. Ugyancsak önálló épületben kapott helyet a garázs, amely az építési előírások miatt csak egy állásos, de a telken 4-5 autó számára kültéri beálló biztosít parkolási lehetőséget. A kint parkoló autók védelmét lézer sorompó biztosítja. Mind a garázs, mind a lehajtó fűthető. A szépen gondozott, intim kertben a kikacsolódást kültéri jakuzzi is segíti. […]”

További részletek és fotók a svájci hangulatú épületről az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?