Gigantikus csoda a Dohány utcai Zsinagógánál!

Gigantikus csoda a Dohány utcai Zsinagógánál!

A most következő, közel 200 nm-es ingatlan az extrém ritkaságok közé tartozik. A Dohány utcai Zsinagógánál csak ritkán kerül értékesítésre ilyen méretű ingatlan. Nosztalgikus fotók egy nagy jövő elé néző lakásról!

A Dohány utcai Zsinagógánál lévő lakásról

 

“Az ingatlan Budapest egyik legfrekventáltabb részén helyezkedik el a híres Dohány utcai Zsinagóga közelében, néhány percre az Astoriától és a Deák tértől. A ház 1908-ban szecessziós stílusban épült a Késmárky és Illés Játéktársulás megrendelésére. Az utóbbi években a belülről a házat felújították, a lépcsőház kivételével, a lift vezérlőrendszerét cserélték. A tetőt szintér pár éve teljesen felújították, De a további renoválások a közeljövőben folytatódnak. A Dohány utcai lakás nagyon jó elosztású. A legtöbb ablak utcára néz. Hatalmas belső tereinek köszönhetően alkalmas lehet irodának, rendelőnek, befektetésként több lakás kialakítására, de akár egyben is csodaszép luxuslakássá varázsolható. A környék infrastruktúrája a város legjobbjának mondható…”

További részletek és fotók a Dohány utcai Zsinagógánál lévő lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?