Elegáns élet a Lottóházak egyikében, a Frankel Leó úton

Elegáns élet a Lottóházak egyikében, a Frankel Leó úton

A Rózsadomb Keleti lejtőjén, a híres és közkedvelt Lottóházak egyikében, egy 69 négyzetméteres, nappali + 3 hálószobás, loggiás, Rózsadombra panorámás, prémium minőségben felújított, gyönyörűen berendezett lakás várja új tulajdonosát. Lássuk a részleteket!

A Lottóházak egyikében található, elegáns lakásról

“Az 1965-ben, modern stílusban épült Lottóház a korának megfelelő állapotú. A Frankel Leó útról nyíló épületbe belépve egy tágas, elegáns előcsarnokba érkezünk, ahonnan lifttel, vagy lépcsőn keresztül közelíthetjük meg a VI. emeleti lakást.

A lakás napfényes, délkeleti tájolású, tágas nappalijában kapott helyet az prémium minőségű amerikai konyha, valamint az étkező. Az egyik hálószoba szintén délkeleti fekvésű, további két hálószoba és a loggia pedig délnyugat felé, a Rózsadombra néz.

A Lottóházban lévő lakás teljes műszaki és esztétikai felújítása most készült el, amely lakberendező tervei alapján, a 21. századi igények figyelembevételével, igényes, minőségi kivitelezésben valósult meg. A felújítás során a teljes víz, fűtés és elektromos rendszer kicserélésre került. A meleg vizet energiatakarékos Ariston villanybojler szolgáltatja, 100 literes melegvíz tárolóval. A megfelelő hőmérsékletet nyáron Daikin klíma berendezések biztosítják.

A felújítás során műanyag profilú, háromrétegű üveggel ellátott külső nyílászárók kerültek beszerelésre, redőnnyel, szúnyoghálóval, továbbá a belső ajtók és a bejárati ajtó cseréje is megtörtént. AEG gépekkel felszerelt német konyhabútor, prémium minőségű csempe, padlóburkolatok, szaniterek és csaptelepek kerültek beépítésre. A szobákban eredeti, restaurált keményfa parketta található. Riasztó rendszer is kiépítésre került.

A Lottóházban található ingatlan közös költsége 23 ezer forint, amely a vízfogyasztást is tartalmazza, de az önálló vízóra lehetősége is kialakításra került. A fűtés házközponti, havi 10 ezer forint. Az elektromos áram egyedi mérés alapján fizetendő. A gáz a lakáson belül hivatalosan lekötésre került, de igény esetén bármikor visszaköthető. A lakáshoz pincerekesz is tartozik. A házat szép kert veszi körül. Parkolni a társasház saját tulajdonú, sorompóval elzárt belső parkolójában lehet. […]

További részletek és fotók a Lottóházban lévő lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?