Építész házaspár tervezte és építette otthon keresi új lakóit

Építész házaspár tervezte és építette otthon keresi új lakóit

A hirdetés szövege alapján az építész házaspár kiléte ismeretlen, a közös, 30 évvel ezelőtti munka gyümölcse azonban látható. Még hozzá számos fotón. Jöjjön egy, a helyi ingatlanpiacon belül kiemelkedőnek számító, 125 nm-es, izgalmas otthon!

 

“Panorámás, felújítás előtt álló lakás várja új tulajdonosát Buda egyik kedvelt utcájában!Belső kétszintes rózsadombi lakást kínálunk eladásra, amit 30 éve egy építész házaspár tervezett és épített meg, a mai kor igényeinek is még mindig megfelelően! Felújítás után ismét egy különleges luxus otthont lehet belőle alkotni.A 125 m2-es otthon komfortját, egy 46 m2-es amerikai konyhás nappali, 3 hálószoba, gardrób és három fürdőszoba mellett az erkélyről látható, elvehetetlen panoráma fokozza. A nappaliban a hangulatot a látszó fagerendák és téli estéken egy fatüzelésű kandalló biztosítja.Az ingatlan a 2. kerület kiemelt részén, egy 7 lakásos társasházban, a tetőtérben lett kialakítva, belső két szinten. A lakás nappali szintje 87 m2-es a galéria pedig 38 m2-es.A lakás lokációját tekintve kiváló, hiszen kényelmesen elérhető a belváros, de mégis zöldövezetben található. […]”

További csodás otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

 

Tipp mindenkinek, építész házaspár tervezte otthon ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?