Egyedileg újjáépített lakás egy egyedi helyen, a Budai Várban!

Egyedileg újjáépített lakás egy egyedi helyen, a Budai Várban!

Az egyedileg újjáépített, 75 nm-es lakás ára nem kevés. egészen konkrétan 650 ezer euró, azaz közel 248 millió forint. Ha érdekli, mi kerül ennyibe a Budai Várban és hol is található pontosan a helyi ingatlanpiacon belül is egyedinek számító luxus otthon, kattintson!

 

“PANORÁMÁS luxus lakás A BUDAI VÁRNEGYEDBEN!  EGYEDILEG ÚJÁÉPÍTETT 3 szobás lakást kínálunk eladásra a történelmi várnegyedben LENYŰGÖZŐ PANORÁMÁVAL. A 75nm-es ingatlan felújítása két évig zajlott. 

Beltér: A lámpatestek eredeti sárgaréz öntvényből készültek (interiors1900, Fenbridge), melyek Angliából kerültek beszállításra. Az elektromos szerelvények a PRÉMIUM KATEGÓRIÁS Legrand Céliane sorozat tagjai, melyek PORCELÁNBÓL KÉSZÜLTEK. A LÉGKONDICIONÁLÓ kettő Panasonic beltéri egységgel lett szerelve. A padló Prémium – Superior, tömör tölgyfa parketta/svédpadló, 20 mm vastagságú, a legmagasabb követelményeknek megfelelően. A falak és a mennyezet találkozásánál a teljes lakásban (19,5 cm átlójú) korhű holker gipszszegély, valamint 3 db rozetta (2x50cm,1×80 cm) került legyártásra és beépítésre.

A belső nyílászárók EGYEDI GYÁRTÁSÚ homok-fúvott üvegek védőüveggel ellátva. A függönyök Marsall típusú, fehér alumínium karnison, zsinóros mozgatásúak, fényáteresztő Silk 14 függönyanyagból, valamint Black out /dim out – Turbine 08 Karamell színű sötétítő függönyanyaggal. A cserépkályha búzavirágos szecessziós stílusú, teljesen új építésű, megerősített vasalt beton aljzaton, külső légbevezetésel ellátva. A konyha a német Nobilia-Werke J. Stickling GmbH and Co. KG. terméke, Catello, Magnólia – Antikolt. Konyhai beépített gépek: Whirlpool A+++ hűtő-fagyasztó, mosogatógép, Gorenje (korhű) Classico beépíthető elektromos sütő, matt fekete, a páraelszívó Németországból került behozatalra, Kaiser Retro Belle Epoque (díjnyertes, Magyarországon nem kapható – German Brand Award 2017-2018) A konyha padlója kerámia, Vintage Chic Cambridge. […]

Az egyetlen szomszéd felé a hálószoba oldalán hangszigetelő fal került kialakításra. A teljes víz-, csatorna-, és elektromos hálózat cseréjére sor került. A külső nyílászárók az eredeti gerébtokos ablakok alapján kerültek újragyártása. A bejárati biztonsági ajtó – az eredeti tervek figyelembevételével SZINTÉN EGYEDI GYÁRTÁSÚ. A lakásban PADLÓFŰTÉS, illetve külön-külön csövezéssel kiépített radiátoros fűtés üzemel, melyet a német VIESSMANN kondenzációs kazán működtet Honeywell programozható termosztáttal és kiegészítő Wilo szivattyúval. A felújítás során fő szempont volt a korhű kialakítás és a legmagasabb szintű prémium anyagok beépítése[…]”

További izgalmas, helyi otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek, egyedileg újjáépített lakás ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?