Nemesvita éke: nádtető, búboskemence, kis kerti medence a Balatonnál!

Nemesvita éke: nádtető, búboskemence, kis kerti medence a Balatonnál!

Ha nyaralót, vagy akár állandó lakhatásra is alkalmas, nyugodt, vidéki ingatlant keres, szerelmese a “magyar tengernek”, valamint a klasszikus paraszti hangulatnak, akkor ezt a Balatonederics és Nemesvita határában található 54,61 miliós nyaralót és telket önnek találtuk!

Nemesvita éke – részletek

 

“[…] Az ingatlan főbb jellemzői:

– A telek Nemesvita határában, a falutól 200 méterre, sík murvás úton megközelíthető, négyzet alakú. Kertje rendezett, gyümölcsfákkal, díszbokrokkal, fedett autóbeállóval, tárolóval és egy kerek medencével. Balatonederics strandja 3 km.
– A ház téglából készült, nádfedeles. 20 éve fejeződött be az építése, minőségi anyagokból, igényes kivitelezéssel. Ezidáig nyaralóként használták külföldi tulajdonosai.
– Fűtése gáz-cirkó kazánnal megoldott, a földszinten, a tégla burkolat alatt padlófűtéssel. A tetőtérben radiátorok a hőleadók. A konyha / étkezőt funkcionálisan egy rusztikus kemence osztja meg. A tetőtérben hajópadló burkolat.
– A lakótér beosztása: Tornácról jutunk egy közlekedőbe, ahonnan a konyha / étkező, fürdőszoba, háló nyílik. Középütt falépcső vezet a tetőtérbe. Itt két tágas szoba és egy további fürdőszoba a helyiségek. A földszinti fürdő tuskabinos, a fenti fürdőkádas. Mindkettő toalettel. A kazánház/tároló az épület északi oldalán külön nyílik. Egy további kis kerti lak a szerszámok, kerti bútorok tárolására szolgál.”

00

00a

00c

01

02

További részletek és fotók a Nemesvita határában álló házról az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?