Élet kandalló fényben, kilátással a Parlamentre, a Halászbástya lábánál…

Élet kandalló fényben, kilátással a Parlamentre, a Halászbástya lábánál…

Bármelyik, a címben feltűntetett tulajdonság vonzó lehet egy eladó lakás esetén. Na de a három együtt? Pattogó tűz a kandalló mélyén, elképesztő panoráma az Országházra, mindez a Budai Vár és a Halászbástya közvetlen közelében…Mutatjuk, mi és mennyit ér a luxus ingatlanban!

Részletek a milliárdos lakásról a Halászbástya lábánál

 

“I. kerület Halászbástya lábánál kínálom eladásra a bruttó 865 nm-es, 7 szobás GYÖNYÖRŰEN FELÚJÍTOTT ingatlant.  Szobái tágasak, világosak, melyek mindegyikéhez saját fürdőszoba is tartozik. Felújítás során,  mind gépészeti, mind esztétikai felújítás megtörtént. Minőségi, olasz márvány burkolatok, tölgyfa és intarziás parketta került beépítésre. Nyílászárók egyedi,  antikolt díszítéssel készültek. Gépészet a legmodernebb technológia, mind fűtés-hűtés, mind világítás szempontjából.

A Halászbástyna mellett található lakásnak saját lépcsőháza és liftje van, mely a mélygarázstól a tetőtérig közlekedik. Tulajdoni lap szerint 299 és 265 nm, de a bruttó terület 456 és 409 nm. Mélygarázsban  autó beállására van lehetőség. Ár: 4 millió Euró+ Áfa”

További képek és részletek a Halászbástya lábánál lévő lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?