Menta zöld finomság: egy 22 nm-es, élhető lakás!

Menta zöld finomság: egy 22 nm-es, élhető lakás!

A Horváth Mihály tér szomszédságában, a VIII. kerületben újította fel egy vállalkozó a most következő, menta zöld színekkel (is) játszó garzont. A befektető korábbi munkáit már többször elővettük. Szeretjük, ahogy a kis terekhez, érzékenyen nyúl az illető!

Menta és egyéb árnyalatok – adatok és részletek!

 

“Eladó a Horváth Mihály tér szomszédságában, jó állapotú liftes társasházban 22 m2-es felújított, belső építész által berendezett, csendes és világos, menta színekkel játszó stúdiólakás. Az ingatlan jól karbantartott öt emeletes liftes társasház negyedik emeletén helyezkedik el.

A lakás minőségien felújított és ízlésesen berendezett. Vadonatúj konyhabútor, beépített magas minőségű, BEKO és GORENJE konyhagépekkel (légkeveréses sütő, elektromos főzőlap, páraelszívó, beépített hűtő, mosógép áll az új tulajdonos rendelkezésére. Továbbá teljeskörűen megújult fürdőszoba, teljesen új fűtésrendszer (elektromos, illetve split klímás rendszer), minőségi laminált padló, biztonsági ajtó és új műanyag nyílászárók találhatóak a lakásban.

A menta zöldben játszó lakás tartozéka, s így az ár részét képezi az egyedi konyhabútor a beépített gépekkel és a fürdőszobai bútorok. A többi bútor és berendezési tárgy külön megállapodás alapján elérhető. A lakással együtt akár a komplett berendezés, lámpa, dekoráció és lakástextil is megvásárolható! Kiváló közlekedés! A közelben a 9-es busz, a 83-as troli, a 24 -28-as villamos de a körút és a Corvin negyed M3-as metrómegállója néhány perces sétára található. Az ingatlan per és tehermentes azonnal költözhető.”

További képek és részletek a menta zöld árnyalatú lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?