Szerelem Adácson, 7,3 millióért!

Szerelem Adácson, 7,3 millióért!

Első látásra belehabarodtunk az eladásra szánt, Adácson található paraszt házikóba. Az ingatlan nyilván felújításra szorul, de ha statikailag kifogástalan, csodás otthon válhat belől. És hát ugye a bútorok is az ár részét képezik…

Az Adácson álló szépségről

“Heves megye, Gyöngyöstől 10 km-re, Adácson felújítandó 77 m2-s központhoz közeli családi ház a benne lévő rusztikus bútorokkal eladó. Az M3-as autópálya lehajtó 5 percre van, ahonnan Budapest 50 perc alatt kényelmesen elérhető. Erős, jó szerkezetű vályog épület kő alapon épült, jó állapotú tetővel. Az épületeben 2 szoba, konyha és tároló található amiből fürdőszoba alakítható ki. Az otthon melegéről gáz-konvektorok gondoskodnak kályha rásegítéssel, víz és csatorna telken belül található. Az udvaron található egy fúrt kút, amely gondoskodik a kert öntözéséről. A telken még található egy tárolóként, garázsként használható fából készült építmény. Az Adácson lévő ingatlan a faluközponttól 5 percre, a közelben bolt, iskola, óvoda, buszmegálló, vonatállomás, posta, gyógyszertár. Az ingatlan alkalmas hétvégi háznak, de akár saját otthon kialakítására is egy kis ráfordítással. […]”

További részletek és fotók az Adácson lévő ingatlanról az ingatlanbazar.hu oldalán!

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?