Ekkora kandallót VI. kerületi lakásban még nem láttunk…

Ekkora kandallót VI. kerületi lakásban még nem láttunk…

Csodás, rövidtávú bérbeadásra használt lakás keresi új tulajdonosát. A kiváló lokáció és a tágas, 65 nm-es alapterület mellett egyértelműen az impozáns kandalló az, amelyre mi felfigyeltünk. És jó eséllyel a csodálatunkkal nem vagyunk egyedül…

 

A kandallós szépségről

 

“Eladó az Oktogonnál egy 65m2 es, 2. emeleti, 2 különnyíló szobás, erkélyes lakás.
Terézváros egyik legfrekventáltabb részén, közvetlen az Oktogon metrómegállónál eladó ez az második emeleti, utcára néző hatalmas ablakokkal ellátott , rendkívül napfényes, keleti fekvésű, részben galériázott lakás. Az ingatlan teljeskörűen felújított. Jelenleg is rövidtávú kiadásként üzemel az ingatlan.”

 

További részletek és fotók a csodás, kandallós lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Kandallós kedvenceink a múltból

 

Bár nem sűrűn fordul elő, hogy konkrét kulcsszóval keresnénk rá a meleget adó, és egyben a szemet-lelket gyönyörködtető kandallókra, azért akad erre példa. Főleg télvíz idején. De sokszor előfordul az a felállás is, hogy váratlan ingatlanokban “botlunk” a tárgyra. Ezért is bukkan fel időről-időre egy-egy kandallós poszt a blogon.

Bár ma már a látványkandallók világa is dívik, mi szeretjük a valódi verziót is. Igaz, a fatüzeléssel ártunk a bolygónak. Persze ha az ember mértékkel borozgat a kandallója előtt, és cserébe mondjuk lemond a városi autózás – amúgyis idegtépő – szokásáról, esetleg visszafogja az áramfogyasztását, akkor máris nyugodt lelkiismerettel dőlhet hátra kandallós otthonában…

 

Tipp mindenkinek, kandalló ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?