Na ilyen, amikor fáj a szépség: egy felsőörsi, eladó kincs!

Na ilyen, amikor fáj a szépség: egy felsőörsi, eladó kincs!

A szinte végig nagybetűvel írt felsőörsi hirdetés felindultságát megértjük (bár a szemnek nem kedvez a formátum). A gyönyörű fotók viszont még a szavaknál is többet mondanak! Jöjjön egy csodás, Veszprém megyei otthon, amely most 650 millióért új tulajdonosát keresi!

A felsőörsi kincsről, részletesen!

“PATAKPART, ERDŐ, NYUGALOM, FRISS LEVEGŐ, LOVAS BIRTOK ÉS ÜZLETI LEHETŐSÉG! ELADÓ EGY TÖBB MINT 1 HEKTÁRON ELTERÜLŐ HATALMAS BIRTOK FELSŐÖRSÖN A PATAK KÖZVETLEN HATÁRÁBAN, MELY TERÜLET A PATAKHATÁRON KÍVÜL ERDŐVEL ÉS SAJÁT DOMBOLDALLAL HATÁROLT. A FELSŐÖRSI TERÜLET SAJÁT MAGÁNÚTRÓL, ELEKTROMOS KAPUN KERESZTÜL KÖZELÍTHETŐ MEG.

A GYÖNYÖRŰ, ZÖLD ÖVEZETBEN ELHELYEZKEDŐ TELKEN TALÁLHATÓ:

– 20 ÉVVEL EZELŐTT ÉPÜLT 4 SZINTES CSALÁDI HÁZ,

– 40 M2-ES TÁRSALKODÓ ÉS NYERGES, ÉPÍTETT, ALFÖLDI BÚBOS-KEMENCÉVEL, ILLEMHELYISÉGGEL,

– 25 M2-ES FÉLTETŐS 2 ÁLLÁSOS GARÁZS

– 4 DB ANGOLBOX-AL RENDLEKZŐ LOVARDA, HOMOKOS KÖRKARÁMMAL, ÖNITATÓVAL, SZÉNARÁCCSAL, HATALMAS SZÉNAPADLÁSSAL, AHONNAN AZ ETETÉS MEGOLDHATÓ,. […]”

csládiház

További részletek és fotók a felsőörsi szépségről az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?