Egy negyed milliárdos lakás Ürömön

Egy negyed milliárdos lakás Ürömön

A negyed milliárdos lehetőség igazi Pest megyei extravagáns klasszikus. Tartson velünk luxus lakás-nézőbe Ürömön!

 

“A lakóépület a telken belül kialakított, fűtött viacolorral burkolt magánúton keresztül közelíthető meg. A nettó hasznos lakórész alapterülete összesen 104 m², a földszinten található 3 hálószoba, fürdőszobával, gardróbbal és egy 4,20 m²-es erkéllyel. A pinceszinten található a garázs,(további 1 szoba és fürdő ezek nincsenek az alaprajzon extra plusz négyzetméter ajándékba!) Továbbá innen vezet a zárt közlekedő a földszintre.

Az emeleti szinten a nappali és az étkező + konyha helyezkedik el, a hozzá kapcsolódó óriási 80nm-es panorámás terasszal. A társasház a legkorszerűbb anyagok felhasználásával kerül megépítésre, a szerkezetet tégla és vasbeton adja rajta a 15 cm-es homlokzati és 30 cm-es zárófödém hőszigeteléssel, a fából készülő tető korcolt fémlemez fedést kap. A 3 rétegű műanyag nyílás zárók a mai kór legmaximálisabb zaj és hő védő funkcióit is ellátják. Az elektromos alumínium redőnyök biztosítják az intimitást. A fűtést és a hűtést egy 11 kW-os Daikin levegő-víz hőszivattyú biztosítja, amely a padlófűtést és a mennyezethűtést látja el. A lakáshoz tartozik egy 260 literes használati meleg-víz tároló. A műszaki berendezéseket távolról és előre programozva is kezelhetik kvázi „smart” okos otthon.

 

Mindhárom szintről, a privát kertekből, és a medencéből örökpanoráma nyílik a Pilisre. A lakóépületek előtt a lakásokhoz 2-2 kültéri parkoló is jár. A pince szinten egy légcserélő rendszerrel ellátott mozi- vagy kondi szobának kialakítható helyiség, külön fürdőszobával található. A garázsban került kialakításra a mosókonyha is. A lépcsőház fa lépcsőfokai minden szinten led világítást kaptak. A harmadik szinten található a kert az egyik medencés, a másik jakuzzis, a nappali-étkező […]”

 

További izgalmas, eladó otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában, javítás vagy módosítás nélkül közöljük.

 

Tipp mindenkinek negyed milliárdos lakás ide vagy oda! 

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk. Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?