Egy kicsit modern, egy kicsit retro: egy Kertész utcai lakás

Egy kicsit modern, egy kicsit retro: egy Kertész utcai lakás

Az Erzsébet körútra néző házban található, Kertész utca felé néző lakásban szándékosan meghagyták a retro falakat az egyik helyiségben. Míg a tágas otthon más részeit trendi színűre festették. Hogyan használjuk ki egy ingatlan adottságait? Például így!

 

A Kertész utcára néző lakásról

 

“Befektetők! Otthonteremtők figyelem! Lehetőségek tárháza! Eladóvá vált egy 112 nm-es, felújítandó állapotú Belvárosi nagyméretű lakás. Az Erzsébet körúti címmel rendelkező, de a csendes Kertész utcára nyíló ablakokkal, délnyugati tájolású, világos lakásnak keressük új tulajdonosát, aki látja a lehetőséget a régi pompája visszaállításra, vagy új modern köntösbe öltöztetné. Ezen kívül számos lehetőséget rejt magában a jó adottságokkal rendelkező ingatlan, hiszen orvosi rendelő, több lakás kialakítására van lehetőség. 3 és fél szoba, konyha, fürdőszoba w.c.-vel, 2 bejárat, 5 ablak az utcafrontra. […]”

További részletek és fotók a Kertész utcai lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?