Gigantikus luxus otthon Solymáron, 448 millióért!

Gigantikus luxus otthon Solymáron, 448 millióért!

Elegáns, klasszikus fővárosi hangulat Pest megye kedvelt településén, Solymáron. A közel fél milliárdos otthonban öröm szétnézni!

A Solymáron kínált házról

 

Szeretné magát az Andrássy út nagypolgári miliőjében érezni, de távol a belváros lüktető, hangos zajától?Akkor megtalálta álmai házát!

Solymár egyik legszebb részén, Györgyhegyen eladóvá vált ez az angolszász stílusban megépített, több mint 3 méteres belmagasságú, a tavalyi évben felújított klasszikus nagypolgári villa.Az enretiőrök magukért beszélnek, hiszen minden szegletében a luxust és az eleganciát képviselik.A korszerűsítés folyamán modern hőszivattyús fűtésre tértek át, melyet 58 db, az új tetőszerkezetre felszerelt napkollektor is segít.Minden külső nyílászáró új, központi távirányítású motoros redőnyökkel és szunyoghálókkal szereltek fel, továbbá a teljes vízrendszert víztisztítóval és vízlágyítóval is megtámogattákA 2,2 méter mélységű medence fűthető, ellenáramoltatóval és design világítással felszerelt, mellette található a több mint 60 nm-es klubszoba, mely billiárdasztallal és bárpulttal várja a szórakozni vágyó társaságot.A ház egy rendkívül nagy, több mint 6000 nm-es telken épült, befektetési cél szempontjából is kiváló.Ajánlom mindazon érdeklődőknek, akik szeretik a luxus nyugalmát egy mind a négy égtájra nyitott nagy lakóterekkel rendelkező nagypolgári házban élvezni az életet, legyen ez akár munka, akár szórakozás.”

További fotók az eladó szépségről az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?