VII. kerületi luxus: Egy lakás ahol még Mona Lisa is mosolyog!

VII. kerületi luxus: Egy lakás ahol még Mona Lisa is mosolyog!

A 88 nm-es, VII. kerületi otthon az Erzsébet körútra néző erkélyével és impozáns dizájnnal várja új tulajdonosát. Nézelődjön egy szuper otthonban, amelyben a bútorok a vételár részét képezik!

 

A VII. kerületi elegáns lakásról

 

“VII. kerületben, az Erzsébet körút egyik szép, liftes házában, eladóvá vált egy 88 m2-es (valóságban 94 m2), 2.emeleti, 8 m2-es erkéllyel rendelkező, FRISSEN FELÚJÍTOTT, világos, PRÉMIUM KATEGÓRIÁS OTTHON.

A VII. kerületi lakásba belépve, tágas előszoba fogad, egy paddal, tárolási lehetőséggel cipőknek, kabátoknak. Innen nyílik a a csendes hálószoba, beépített gardrób szekrénnyel, és a vendég wc kézmosóval. Tovább haladva találjuk, a beépített konyhát, szintén sok tárolóval. És egy mosókonyha szekrényt. Innen nyílik a tágas, világos nappali, melyből a fő hálószoba nyílik. Ez a hálószoba, a fürdőszobával egybenyitott, de a gardrób és a wc szeparált. A bútorok a VII. kerület lakás vételárának részét képezik.

Extrák: Bioetanol kandallók, finn szauna, szaunás fürdőben okos tükör (zenét lehet hallgatni, fényerőt állítani), elektromos redőnyök, bidés wc, okos ledek és okos világítás ami telefonról, beszéddel szabályozható az egész lakásban. A wifis klíma, szintén telefonról vezérelhető. Egyedileg gyártott belső nyílászárók, tölgy parketta, minőségi burkolatok kerültek beépítésre. […]”

További részletek és fotók a VII. kerületi lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?