“Egy darabka Firenze” – eladó lakás a Palotanegyedben

“Egy darabka Firenze” – eladó lakás a Palotanegyedben

Eladó egy az 1800-as évek végén épült, csodaszép polgári épület 2. emeletén, 79 m2-es, 2 szobás, napos-világos, tágas étkezős, külön konyhás, nagy fürdőszobás, egyedi-, ötletes megoldású galériával rendelkező, kitűnő állapotú, cirkófűtéses ingatlan. Avagy “egy darabka Firenze”!

A Firenze városát idéző pesti lakásról – részletek

“Ha szereti a városi lüktetést, a kultúra közelségét, a sétálóutcák hangulatát vagy fontos Önnek a környék miliője, akkor mindenképp érdemes megnéznie ezt a Firenze hangulatát idéző, szerethető csendes lakást a Krúdy Gyula utca forgalomtól elzárt részén!

Stílusos nagypolgári lakást kínálunk eladásra a Palotanegyed szívében, a közkedvelt egyetemi részen. Ez a 79 négyzetméteres összkomfortos lakás egy műemlék jellegű, felújított és folyamatosan karbantartott épület 2. emeletén található. A lakás 2 szobából, étkezőből, konyhából, külön wc-ből és egy tágas fürdőszobából áll. Galériája a fürdőszoba feletti padlástérből lett egyedileg kialakítva, mely tovább növeli az ingatlan méretét és kihasználásának lehetőségeit. Az ingatlan tehermentes, azonnal költözhető, a beépített gépesített bútorzat pedig a vételár részét képezi.”

 

Felújítás, Firenze elegáns stílusában?

Budapest, VIII. kerület

A lakás – Firenze inspirálta ötletek alapján – a korábbi években teljes körűen fel lett újítva, melynek során az elektromos, víz, szennyvíz és gáz vezetékek cserélve lettek és kombi kazánnal, bélelt kéménnyel ellátott cirkó fűtés lett kiépítve. Az ingatlan egyedi mérőórákkal felszerelt, 2 évvel ezelőtt pedig egy légkondicionáló készülék is beépítésre került. Ablakai pedig a sétálóutcára néznek, déli fekvésének köszönhetően szobái világosak, benapozottak.

Parkolás utcán, közterületen esetleg bérelhető garázsok egyikében oldható meg de tömegközlekedési szempontból is kiváló adottságokkal rendelkezik a környék hiszen a 4-6-os villamos és a 3-as és 4-es metró valamint a 47/49-es villamosok is 5 perces sétával elérhetők. Nagyszerű választás lehet egyedülálló fiatalok vagy párok részére de az egyetemek közelsége miatt befektetés szempontjából is nagyon jó lehetőséggel kecsegtet ez az értékálló ingatlan. Megnézné élőben is? Higgye el, érdemes! Keressen még ma és megmutatom Önnek! A hirdetésben az alaprajz tájékoztató jellegű, csak közelítőleg méretarányos. […]”

További képek a Firenze városa ihlette lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Tipp mindenkinek, portugál hangulat ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?