Alliteráljunk! Tágas terek Tahitótfaluban!

Alliteráljunk! Tágas terek Tahitótfaluban!

Barátságos, világos, sok-sok lehetőséget rejtő családi ház keresi-várja új tulajdonosát Tahitótfaluban. Létezik extravagánsabb, drágább, nagyobb, szebb otthon, de valami megfogott minket. Plusz ismerjük a környéket és tudjuk, milyen jó is arrafelé az élet!

Új élet Tahitótfaluban? – részletek

 

“Eladásra kínálunk Tahitótfaluban, a Duna-Ipoly Nemzeti park mellett egy 2017-ben épült, könnyűszerkezetes családi házat. A lakóövezeti telek 725 m2, a lakóépület 59 m2 és ehhez tartozik 26 m2-nyi terasz. A fűtést gazdaságos Nobo fűtőpanelek biztosítják, a nyílászárók műanyagok, minden ablak szúnyoghálóval ellátott. A kert gondozott, kialakításra került egy sziklakert és egy kutyakennel is. A telek végig körbe van kerítve. Az utca és a környék csendes, békés, kiváló választás azoknak, akik a város zajától el akarnak vonulni.

A Tahitótfaluban található ház elosztását tekintve egy nagy amerikai konyhás nappalival rendelkezik, ahonnan nyílik a panorámás terasz, 2 különnyíló hálószobája van, fürdőszoba és egy háztartási helyiség alkotják a lakórészt, ezen felül egy jelenleg tárolóként funkcionáló faház van a telken, hozzáépítve a lakórészhez, mely vendégházként, hobbiszobaként vagy egyéb helyiségként használható. Megtekintésért, illetve további információért hívjon bizalommal!”

 

További képek és alaprajz a Tahitótfaluban található házról az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Tipp mindenkinek, portugál hangulat ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?