Duplex csoda a “nyolckerben”, 79,9 millióért!

Duplex csoda a “nyolckerben”, 79,9 millióért!

A ragyogó, 97 nm-es lakás hirdetője nem fukarkodik a pozitív jelzőkkel. Meg is értjük, az ingatlan tényleg vonzó, egyedi, tágas és persze nagyon világos. Nézzen szét egy belső kétszintes, modern otthonban, a Blaha közelében!

Az ingatlan adatai

  • Ár: 79.900.000 Ft
  • Lakás típusa: Téglalakás
  • Alapterület: 97 nm
  • Emelet: 4. emelet
  • Szobák száma: 3
  • Félszobák száma: 1
  • Ingatlan állapota: Újszerű
  • Fűtés típusa: Cirkó

Leírás

***KIFINOMULT SZÍNVILÁG, TRENDI, FIATALOS ÁLOMLAKÁS ELADÓ*** VIII. kerületben, a Blaha Lujza térhez közel, újszerű, 2009-ben épült és belsőépítész egyedi tervei alapján, teljes körűen és igényesen, frissen felújított, belső kétszintes (duplex) lakás eladó. Az ingatlan IV. emeleti, 97 m2-es + 2,3 m2-es erkélyes, AMERIKAI KONYHÁS NAPPALI + 3 külön nyíló szobás és két teljes fürdőszobával felszerelt, csendes belső udvarra néző, nagyon világos, napfényes, felső emeleti elhelyezkedésének köszönhetően intim és elszeparált.
01a
02
[…] A lakás bejárata a 4. emeleten található, innen biztonsági ajtó vezet a tágas előszobába, ahonnan az amerikai konyhás nappaliba léphetünk. Az otthonos, világos amerikai konyhás nappaliban vadonatúj, magas minőségű konyhabútor, beépített konyhagépekkel várja új tulajdonosát. A nappaliból egy szellős közlekedőn – ami gardróbként is funkcionálhat – keresztül közelíthetjük meg az egyik hálószobát és az egyik fürdőszobát. Ez a lenti rész akár külön lakrészként is funkcionálhat egy idősebb még otthon lakó gyermek vagy több generáció együtt élése esetén. A nappali ablakai és a háló ablakai a belső udvarra néznek, a lakás előtt nem fut körfolyosó, így nagyon nyugodt és csendes. A lépcsőn felsétálva egy folyosóra jutunk, innen nyílik még két hálószoba és a fenti fürdőszoba. Így a lakásban három külön nyíló hálószoba található vagy ki lehet alakítani a fenti kis szobában egy dolgozószobát, ha valaki otthonról kíván dolgozni. A fő hálószoba rendkívül tágas, a pihenés szigete, ehhez kapcsolódik az intim erkély. A lakás (illetve a ház felső három szintje) 2009-ben épült ráépítéssel. Eredetileg is 2 szintesnek épült (nem utólagos átalakítás). A lakás a legfelső szinteken helyezkedik el, ezért felső szomszédok nem zavarjak az itt lakók nyugalmát. Az ablakok a belső térre néznek és nem fut előttük körfolyosó, így teljesen privát és csendes. A fűtésről kedvező egyedi szabályozású gáz cirkó gondoskodik, a közös költség: 14550 Ft/hó. […]”
03
04
04a
05
06
További részletek és képek az ingatlanbazar.hu oldalán!