Örökpanorámás, elképesztő budaörsi ház vízparti, balatoni otthonra cserélhető!

Örökpanorámás, elképesztő budaörsi ház vízparti, balatoni otthonra cserélhető!

“Budaőrsön, Budapest XII. kerület és Budapest XI. kerület határában, tájvédelmi körzet közvetlen közelében, hegytetőre épült telken, melyet 3 oldalról erdő veszi körül, örök panorámával rendelkező családi ház eladó, vagy elcserélhető a Balaton déli részén, vízpart közelében lévő családi házra, érték egyeztetéssel.” Mit is mondhatnánk még? Jöjjenek a fotók!

“A földszinten elhelyezkedő nagy, világos nappaliban ki lett alakítva, egy igazi, 24 kW-os teljesítményű kandalló, külön kéménnyel, amely akár az egész házat is könnyedén kifűti 5-7 száraz fadarabbal. Természetesen mellette biztosított, a gázkazánnal működő központi fűtés és használati meleg-víz készítése. Továbbá a napkollektorokkal történő meleg-víz előállítása is biztosított, mely ellátja az udvaron található medencét is. A lakóépület energiatakarékos áramfelhasználásról, világítás kiegészítésről a kiépített napelemes rendszer gondoskodik. A földszinten helyezkednek el a nappali és konyha az étkezővel, a fürdőszoba a 4-5 személyes finn szaunával együtt, külön WC-vel. Továbbá a földszinten található még 1 vendégszoba, 1 dolgozószoba, valamint a beépített teraszból kialakított téli kert is, ahonnan a legjobb és leghangulatosabb a kilátás, a mindenhonnan látható, megunhatatlan örök panorámával.

01

02

03

04

Tiszta időben 70 km-re is el lehet látni. […] A ház mivel különleges és páratlan helyen épült, ezért kifogástalan csendet és nyugalmat biztosít az itt élőknek. A házat ajánljuk még a természet kedvelőinek és a vadászoknak is, mert közvetlenül, a mellette lévő erdőben található vadászterület Ezért kiválóan alkalmas vadászháznak, hiszen egész Budapesten nincs vadászház ilyen környezetben, 20-30 percre Budapest központjától. Az ingatlan 2000-ben épült, azóta folyamatosan karbantartott és felújított. A házhoz tartozik még 8-10 évre elegendő száraz tűzifa is, akkor is, ha minden téli este rendesen befűtünk a nappali kandallójában.”

00b

00c

00d

00e

00f

További fotók és részletek az ingatlanbazar.hu oldalán!