Bor és pálinka múzeumot venne? Van az ingatlanpiacon!

Bor és pálinka múzeumot venne? Van az ingatlanpiacon!

Tanműhely, szálló, kollégium, étterem és bor, valamint pálinka múzeum az egyben a Kecelen eladásra kínált, összesen 1769 négyzetméteres ingatlan komplexum. Meg persze bármi más, ami ekkora helyen, ilyen infrastruktúrával csak megvalósítható. 1,36 milliárd forint a vételár, lássuk, mi minden jár ezért!

 

Bor és pálinka, na meg a többi részlet!

 

“Kecelen, több mint 2 Hektáros területen elhelyezkedő, valaha Szakgimnázium és Szakközép iskolaként működött komplexum, Tanműhelyekkel, Bor és pálinka Múzeummal, Étteremmel, 260 fő befogadására alkalmas szálló résszel, Konferenciateremmel, minden ingóságával együtt!Az intézmény több mint 2 hektár területen fekszik, mely lehetővé teszi a folyamatos fejlesztéseket, bővítéseket. Irodahelyiségek, korszerűen felszerelt tantermek, informatikatermek, könyvtár, kollégiumok, tankonyha, tanbolt, étkezde, szövettenyésztő labor, korszerű eszközök segítették az akkreditált bor és pálinka érzékszervi minősítést adó iskola mind a nappali, mind a felnőttképzés területén az elméleti és gyakorlati oktatást. 

A területen fekszik egy 280 nm-es lakóház saját kerttel.A szálló és kollégiumok:A földszinten helyett kapott egy 220 nm konferenciaterem, recepció, ruhatár, mosdók és egy kémiai minilabor. Pincében található a bor és pálinkamúzeum. A szálló és kollégiumok összesen kb. 260 fő befogadására alkalmasak. Kollégiumok 36 db szobával, a szálló 23 db szobával rendelkezik. […]”

További részletek és fotók a bor és pálinka birodalomról az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?