Egy újabb kék-fehér luxus lakás, ezúttal a Blaha környékéről!

Egy újabb kék-fehér luxus lakás, ezúttal a Blaha környékéről!

“Álom otthon luxuskivitelben” kezdődik a 100 négyzetméteres, 119 millió forintért kínált kék-fehér színben pompázó otthon hirdetése a Blaha közelében. Az ár a teljes bútorzatot is tartalmazza, lássuk, pontosan mit és milyen elrendezésben, kivitelezésben!

 

A Blaha szomszédságábán kínált lakásról

 

“Blaha Lujza tértől 1 percre rendezett lakóközösségű liftes társasházban kínáljuk megvételre ezt a kiváló elosztású és minőségi kivitelezéssel megépített otthont. A lakás átépítésekor élhető méretű lakó és mellékhelyiségeket alakítottak ki. Amerikai konyhás nappali, két hálószoba, mind két hálóból egy zuhanyzós és egy jakuzzis fürdőszoba valamint külön gardrób helyiség lett kialakítva.

A Blaha mellett kínált ingatlan felújítása minőségi prémium anyagok felhasználásával készült. Vaillant kazán biztosítja a padlófűtést és a melegvíz ellátást. A lakóhelyiségek hűtésről klímák gondoskodnak. A LUXUS OTTHON teljes bútorzattal, szálláshely szolgáltatási engedéllyel (Airbnb) eladó. Az ingatlan közelében minden egy karnyújtásnyira megtalálható. Intézmények, üzletek, színházak Madách Színház, Vígszínház. Utazni vágyóknak a Keleti Pályaudvar és a Nyugati egy járattal elérhető…”

 

További részletek és fotók a Blaha melletti lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?