Az ország nem csak Budapest: egy skatulyából kibújt, kőszegi lakás!

Az ország nem csak Budapest: egy skatulyából kibújt, kőszegi lakás!

A 78 nm-es, ízlésesen, a hely szellemének és a kor elvárásainak megfelelően felújított  kőszegi lakás azonnal felkeltette az érdeklődésünket. Ennyit tesz egy jó fotó és persze egy igényes ajánlat! Lássuk, hogyan is fest a hét vidéki ingatlana!

A kőszegi otthonról, szőrmentén

“Kőszeg történelmi belvárosában, a Jurisics-vár mellett eladóvá vált egy 78 nm- es, két szobás, lakberendező által megálmodott, klasszikus belsőépítészeti megoldásokkal felújított, egyedi tervezésű lakás. A kőszegi ingatlanban szauna és borospince is található, illetve egy kis privát kertrész is rendelkezésre áll. A lakás melegéről egyedi fűtés (hőszivattyús) gondoskodik. A vételár a teljes berendezéssel együtt értendő. Ha szeretne egy igazán különleges és igényes lakást, letisztult, klasszikus stílusban, akkor ez az ajánlat csak Önre vár!”

További képek és részletek a kőszegi szépségről az ingatlanbazar.hu oldalán!

Kőszegi csodák a blogon

Vas megye kis ékszerdobozának ajánlatai sorra fel-felbukkannak az ingatlanbazar.hu blogján. Nem csak azért, mert szemtelen elfogultsággal szeretjük a helyszínt. De egyszerűen szuper kőszegi házak, lakások, villák jönnek velünk szembe. A Halmai-villa luxusa, vagy a 35 millióért kínált, panorámás, 142 nm-es kőszegi ingatlan mellett egyszerűen nem lehetett csak úgy elmenni.

Ha nem ismeri a környéket, tegyen egy nyári kiruccanást a kőszegi paradicsomban! Utána ön is folyton a Vas megyei hirdetéseket fogja bújni…

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?