Élet 15 nm-en az Oktogon közlében!

Élet 15 nm-en az Oktogon közlében!

A vissza-visszatértő mini-garzonok témája nem azért a mániánk, mert szeretjük az apró helyeket. Hanem mert érdekes megnézni, mi hozható ki, mondjuk 15 nm-ből! Az Oktogon közelsége, az utcai nézet és a II. emeleti elhelyezkedés ráadásul kiemeli a most következő apróságot a kínálatból.

A 15 nm-es, Oktogon közeli lakásról

 

“Az Oktogon közvetlen közelében, csendes mellékutcában kínáljuk megvételre, ezt a 15 négyzetméteres, 6 négyzetméter galériával bővített, teljes körű felújításon átesett lakást. A kivitelezők, egyben tulajdonosok több mint 10 éve vannak az építőiparban, megbízható, precíz munkát végeznek, melyre garanciát is vállalnak. Az ingatlan kiváló választás fiataloknak, első lakás keresőknek, kiadásban gondolkodóknak egyaránt.Fenntartási költségei alacsonyak, minden külön mérőórával ellátott. Ugyanitt még egy ingatlan eladó 34 négyzetméteres alapterülettel. A képek referenciák, ugyanennek a kivitelezőnek egyel előbbi munkája.

Az Oktogon közeli ingatlan elkészülése Július 30.A ház lakóközössége igényes, összetartó.Az épület kívül, belül egyaránt kiváló állapotnak örvend. A környéken található a Hunyadi tér,Andrássy út, Teréz körút, Oktogon. A tömegközlekedésre panasz nem lehet, hisz az 1-es metró, és a 4-es, 6-os villamosok 2 perc alatt elérhetőek.”

További képek az Oktogon közeli lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?