Az igazi kuriózum: egy közel 1 milliárdos tihanyi otthon!

Az igazi kuriózum: egy közel 1 milliárdos tihanyi otthon!

Az eladósorban lévő luxus, tihanyi családi ház ára 979 millió forint, alapterülete 275 nm. De ebben az ajánlatban talán nem is a számok a legmeghatározóbbak. Hanem a panoráma!

A tihanyi csodáról, részletesen

“Tihany Óvár része a maga gyönyörű örök-panorámájával a Balaton teljes keleti medencéjére olyan egyedi életérzést kínál, ami kiváltság a szépre, nyugalomra vágyóknak. A tihanyi központtól lépésekre található ez a meghitt környezet. Ahol a magánszféra nem sérül, ugyanakkor a benne élőknek az egész Balaton kitárulkozik. Ebben az értékes természeti és hagyományörző környezetben eladó, egy 2764 m²-es igényesen parkosított, változatos kőburkolatú kertben egy egyedileg tervezett, 2008-ban épült, újszerű, háromszintes 220 m²-es luxusvilla. 55 m²-es különálló vendégházzal, garázzsal, úszó- és élménymedencével és egy 1934-ben készült, ma is működő borospincével.

Az alsó szinten egy csupa üveg télikert/sunroom, előtte terasszal és panorámával a Balatonra, továbbá társalgó/ebédlő, Miele beépített konyha, konyha-szigettel, kis tároló kamrával, valamint egy elkülönített előtérből gözkamra, zuhanyzó, wc, műszaki ellátó helyiség mosodával és tároló kapott helyet. A középsőn tágas, verőfényes nappali, hall/társalgó, hatalmas, panorámás terasszal, egy hálószobbal és fürdőszobával, valamint 3 gardrób található. A felső szinten az előtérből nyílik minden:

  • egy dolgozó/háló
  • nagy örök-panorámás erkéllyel
  • dupla hálószoba gardróbbal
  • kényelmes fürdőszoba
  • és egy kis gardrób helyezkedik el.

[…] A kétállásos garázson kívül akár 12 autó is elfér a zárt kertben. 1934-ben készült a ma is működő borpince, a rajta lévő eredeti felirat szerint. A tihanyi ingatlan állandó lakóhelynek vagy nyaralónak egyaránt alkalmas. Megközelítése egyszerű, a tihanyi, vagy akár a balatonfüredi infrastruktúra innen pár perc alatt elérhető. De Budapest is mindössze 130 km. A külföldről légi úton érkezőknek 80 km-re van a Balaton repülőtér, míg a nyugati országhatár mintegy 100 km-re van autóval. Különösen olyanoknak ajánljuk, akik egy másoktól független saját birtokra vágynak- Élvezik a természet közelségét, sokra értékelik a csodás panorámát és minőségi kényelemben akarnak zavartalanul pihenni, amikor idejük engedi. […]”

További képek és részletek a tihanyi szépségről ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?