Az ország nem csak Budapest: egy komáromi antik-modern villa

Az ország nem csak Budapest: egy komáromi antik-modern villa

A hét ingatlana címet jogosan jár a most következő, egyszerre antik és egyszerre modern eleganciával felújított komáromi otthonnak. Hatalmas kert, élhető méretű ház. És persze egy halom ritkaság, amiről a leírás és a fényképek is tanúskodnak!

A komáromi szépségről, részletesen

“A múlt század elején épült, majd 2010-ben teljes körűen felújított ingatlan közel 4.000 nm-es zárt területen helyezkedik el. A gyönyörűen parkosított, komáromi, ősfás területet körben tömör falazatú, magas téglakerítés védi a kíváncsiskodó tekintetek elől. A birtok személy és kocsibejárón keresztül egyaránt megközelíthető. Az épületet és a kertet íves járdák szegélyezik. A kertben díszes kovácsoltvas szerkezetű, üvegtetős fillagória, az épület két oldalán kisebb – nagyobb teraszok biztosítják a tökéletes pihenést, vagy népes családi-, társasági összejöveteleket.

A komáromi épület baloldali teraszán padozatba süllyesztett jacuzzi fokozza a pihenés élményét. A jobb oldali terasz kovácsoltvas szerkezetű, üvegkupolás kialakításával igazi élményt nyújt a kinti közös étkezések során. A lakóházba lépve a látvány szinte felülmúlhatatlan. A mindösszesen 361 nm alapterülettel büszkélkedő lakóház minden helyisége tágas és világos. A jobb oldali teraszról egyenesen a hatalmas nappaliba érkezünk, melynek ékköve az egyedi tervezésű ónix ásványkőburkolatú kandalló beépített hangulatvilágítással. A nappaliból balra egy impozánsan kialakított és berendezett dolgozószoba kapott helyet, mennyezetig érő könyvtárral, rusztikus dolgozó- és egy hatalmas biliárd asztallal. […]”

További részletek és képek a komáromi villáról az ingatlanbazar.hu oldalán!