Két lakás, amelyért a lépcsőház miatt (is) kattintottunk…

Két lakás, amelyért a lépcsőház miatt (is) kattintottunk…

Egy lákásból pénzzel, energiával, vagy pusztán ügyességgel bármit ki lehet hozni. De hogy milyen lépcsőházon kell végigmennünk, vagy hogy milyen homlokzat fogadja a látogatót, már nem a mi hatáskürönk. Jöjjön két csodálatos otthon, amelynek leendő tulajdonosai büszkén mutogatják majd a lépcsőházat is!

 

Egy “szecessziós csodavilág” színes lépcsőházának vonzása

 

“Magas emeleti, nagypolgári, erkélyes lakás a Duna korzó közelében V. kerület elegáns belváros részén eladó egy nagypolgári, 3 szobás, 109 nm-es, erkélyes lakás. Az ingatlan szépen felújított lépcsőházzal rendelkező, liftes, műemlék épület harmadik emeletén található. A Régiposta és az Aranykéz utca sarkán álló klinkertégla oszlopokkal tagolt késő szecessziós épületen az utcán szemlélődő járókelők figyelmét egyértelműen az arab és mór hatást mutató sarki torony ragadja meg.

Ám az épület legizgalmasabb része a zárt ajtók mögött rejtőzik, ahol egy igazi szecessziós csodavilág köszön ránk:

okkersárga és kék színekben pompázó, román korias oszlopok, indákkal beszőtt festett boltozatú lépcsőház, mintás padlóburkolat és kerámiadíszes falak.

A négy emeletes épület szintjeit pedig egy ma is működő valódi százéves Stigler felvonó köti össze. […]

 

További részletek és fotók magáról a lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!

Elegáns lépcsőház a Deáknál…

“Eladó a Károly körúton, DEÁK TÉRTŐL 2 PERCRE, 100 m²-es, 3. emeleti, kitűnő elosztású, Zsinagógára is PANORÁMÁS, EXTRA VÁROSI KILÁTÁSSAL BÍRÓ, 3 szobás, világos lakás. A környéken ritkán találni olyan ingatlant, ami ilyen jó elrendezésű, nem kell

kompromisszumot kötni a már kész, felújított lakásokkal itt mindenki a saját igénye, ízlése, elképzelése szerint alakítja. A szobák egybe és külön is nyílnak, a kádas fürdőszoba és a kis konyha ablakos. Igény esetén a tágas hallban egy kellemes hangulatú nappali, étkező kialakítható, így megmarad a 3 szoba hálónak.

Az 1894-ben épült patinás MŰEMLÉK ház nagyon szép állapotban van és folyamatosan karbantartott. A ház különlegessége a zárt folyosók. Az ingatlan kiváló adottságai mellett kifejezetten vonzó a környék infrastrukturális ellátottsága és környező impozáns épületek összessége. […]”

További részletek és fotók magáról a lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?