Dizájn ötlet-orgia egy orbánhegyi, csodás lakásból!

Dizájn ötlet-orgia egy orbánhegyi, csodás lakásból!

Az orbánhegyi, eladó, 146 nm-es otthon nyilván sok szempontból magával ragadó. Minket viszont most elsősorban azok az apró, a tucatmegoldásokkal szembemenő ötletek fogtak meg, amelyekben a 134,9 milliós ingatlan bővelkedik!

 

Az orbánhegyi szépségről, részletesen

 

“A bruttó 146,2 nm + 12,89 nm teraszos (nettó 91,76 nm + 12,89 nm teraszos), minden égtáj felé néző, kimondottan világos, kifejezetten csendes, PANORÁMÁS, nagy teraszos, amerikai konyhás nappali + 2 hálószobás + 1 gardróbszobás (visszaalakítható hálószobává), nagy fürdőszobás (káddal, épített zuhanyzóval és WC-vel), külön vendég WC-s, tárolós és kamrás, orbánhegyi lakás a tetőtérben helyezkedik el, mely 6 éve teljes körű műszaki és esztétikai felújításon esett át. Erre a – MŰSZAKI FELSZERELTSÉG – rovatban bővebben kitérek.

A beépített bútorok, mely a bútorok 90 %-át teszik ki, a vételár részét képezik. A tulajdonosok már megvették új lakásukat, de annak felújítása miatt a birtokba adás legkorábban, 2022 februárjában lehetséges, de 2022 nyarán lenn a legideálisabb. Megfelelő megegyezés esetén a tulajdonosok szívesen visszabérelnék az orbánhegyi lakást. FONTOS: A lakás a hálószobák méretéből adódóan, 3 fős családoknak ideális!”

 

A házról és az orbánhegyi környékről

 

“A téglaépítésű, sátortetős, 7 lakásos, alagsor + földszint + 1 emelet + beépített tetőteres villaépület 1936-ban épült. Lift nincs. A tetőtér első beépítése 1986-ban történt. Nem műemlék épület, de listázott. Külső homlokzata és a belső lépcsőház egyaránt rendezett, kifogástalan állapotú. Az orbánhegyi társasházat, nagy, osztatlan közös tulajdonban lévő, szép kert veszi körbe, mely folyamatosan gondozott, karbantartott. Locsolása külön mérőórával mérhető. Igény esetén saját kertrész gondozása lehetséges.”

 

“[…] Buda XII. kerületének kiváló közlekedéssel rendelkező, hegyvidéki régiójában, Orbánhegyen, a csendes Bartha utcában található az ingatlan. A környéket kis lakóközösségű társasházak és családi házak jellemzik. Autóval vagy tömegközlekedéssel (21-es, a 21A, a 102-es és 112-es és a 990-es éjszakai járattal), hamar elérhetjük Buda nagyobb csomópontjait (Déli pályaudvar, Széll Kálmán tér, BAH-csomópont, Móricz Zsigmond körtér, Erzsébet híd, M1 – M7 autópályák kivezető szakasza). A közelben élelmiszer bolt (TESCO EXPRESSZ), bevásárló központok (MOM PARK és a HEGYVIDÉK BEVÁSÁRLÓKÖZPONT), iskolák, óvodák, orvosi rendelő, gyógyszertár, bank, étterem, kávézó, pékség és sokféle egyéb szolgáltatás is megtalálható. A természetet kedvelők a közeli hegyekben bőven találhatnak kikapcsolódási lehetőséget.”

 

További részletek és fotók az orbánhegyi lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!