Egy új élet ígérete: ludányhalászi szépség komoly potenciállal eladó!

Egy új élet ígérete: ludányhalászi szépség komoly potenciállal eladó!

Ha járt már Ludányhalásziban, akkor tudja, hogy különleges, csendes határmenti területről van szó. A tornácos, 130 nm-es ingatlanba mi elsőre beleszerettünk, bár tény, lehet még fokozni a kényelmet. De ami még fontosabb, a hatalmas telken, hála a kútvíznek is teljesen önellátó, “off grid” életmódra válthat most valaki!

A ludányhalászi lehetőségről, részletesen

“Ludányhalászi csendes utcájában eladó egy 5 707 mn-es telken található családi ház. A téglából épült 140 nm-es lakóház 3 külön nyíló szobával + 1 félszobával, előtérrel, külön nyíló konyhával, nagy kamrával, tornáccal, nyári konyhával, borospincével, garázzsal rendelkezik.

Villany, internet, vezetékes víz bevezetve, de a ház tiszta kútvízről kapja a vízellátását. Gáz az utcában található, a szennyvíz emésztőbe távozik. Melegvizet télen a központi fűtés által kapunk, mellette villanybojler is rendelkezésre áll. A gazdálkodásra, állattartásra alkalmas ludányhalászi területhez egy 140 nm-es téglából épült tornácos lakóépület és 130 nm-es könnyűszerkezetes szigetelt, fűthető gazdasági épület tartozik. A hatalmas kertben gyümölcsfák, szőlő, konyhakert található, valamint egy szántó is közvetlen az udvarhoz kapcsolódik.”

További részletek és fotók a ludányhalászi birtokról és házról az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?