Általános iskolát venne? Kőszegen egy igazi kincsre tehet szert!

Általános iskolát venne? Kőszegen egy igazi kincsre tehet szert!

Kőszegen egykor általános iskolaként funkcionáló, patinás épületet kínálnak eladásra. A 2000 nm-es ingatlan állapota a képek alapján meglepően jó. Tippeljen, mennyiben kerül egy ilyen ritkaság a régiós ingatlanpiac házatáján!

Kőszeg történelmi belvárosában 2.531 m2-es telken két szinten közel 2.000 m2 alapterületű ingatlan eladó. Az ingatlan alatt pince van, hatalmas méretű tetőtér, amely beépíthető. Az ingatlan utoljára Általános Iskolaként működött, többfajta hasznosítás is lehetséges; idősek otthona, szálloda vagy akár lakásokra is tagolható. 

A két belső udvar kiválóan alkalmas lehet parkolási célokra. Az épület felújítandó, de szerkezetileg jó állapotú. Tehermentes, cég tulajdonában áll, igény esetén céggel együtt is eladó. Ár: 500 000 €, 380 Ft-os árfolyammal számolva. […]”


További szuper, régiós otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában, változtatás nélkül közöljük.

Szentesen is van eladó általános iskola…

 

Két hónapja szúrtuk ki a hasonló állapotban lévő, bár kétségtelenül puritánabb általános iskola eladó épületét a Csongrád-Csanád megyei Szentesen. A 149,9 millió forintért kínált ingatlan azóta is elérhető. Ahogy korábbi anyagunk és válogatott képeink is!

Ha az ember elmerül az eladó általános iskola témában, egészen elképesztő találatokra bukkanhat. Számos nagy-britanniai és amerikai épület áll elárvultan, előbbiek között igazi Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola hangulatú szépségek is.

A képen az Oxfordi Egyetem látható. Forrás: Unsplash

 

Tipp mindenkinek! 

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk. Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?