Csodás luxus a Bajcsy-Zsilinszky úton, ami tériszonyosoknak nem ajánlott

Csodás luxus a Bajcsy-Zsilinszky úton, ami tériszonyosoknak nem ajánlott

A 73 nm-es, Bajcsy-Zsilinszky úton található lakás fotóira hezitálás nélkül rákattintottunk. Aztán minden egyes új kép kapcsán egyre nőtt bennünk a rajongás. Egy csodás otthon ínyenceknek, most a blogon!

A Bajcsy-Zsilinszky úti lakásról, részletesen

 

 

“LUXUS LAKÁS A BAJCSY-ZSILINSZKY ÚTON! Eladó az V. kerületben, a Bajcsy-Zsilinszky úton, a Báthory utca sarkán, egy GYÖNYÖRŰEN FELÚJÍTOTT, EGYEDÜLÁLLÓ, BELSŐ KÉTSZINTES, földszinti, de mégis VILÁGOS lakás, rendezett házban. Az alsó szinten (46 nm) található az AMERIKAI KONYHÁS NAPPALI, fürdőszoba, hatalmas beépített szekrény. A felső szinten (27nm) van 2 KÜLÖN NYÍLÓ HÁLÓSZOBA, melyeket egy üveghíd köt össze, illetve további mellékhelyiség is kialakításra került. LÉGKONDICIONÁLT. Elektromos redőnyök találhatóak mindenhol. Közös ktg.: 8.900 Ft, mely tartalmazza a VIZET. Fűtés: házközponti. A Bajcsy-Zsilinszky úti ingatlan tehermentes. Bármilyen kérdés esetén, keressen bátran.”

További képek a Bajcsy-Zsilinszky úti lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?