570 milliós szépség: egy toszkán jellegű villa wellness-szel, a Pasaréten!

570 milliós szépség: egy toszkán jellegű villa wellness-szel, a Pasaréten!

Buda presztízs értékkel bíró részén, a Pasaréten bukkantunk a most következő, elegáns villára. Toszkán hangulat, kényeztető wellness: egyszóval minden akad itt, amire csak vágyhat az ember. Már csak az 570 milliós vételárra lesz szükség, hogy a luxus ingatlanba beköltözhessünk…

 

A Pasaréten kínált toszkán szépségről

 

“A 2021-ben épült 305 m2-es ingatlant, mely amerikai-toszkán stílus ötvözete, kényelmes, tágas terek jellemzik. A Pasaréten álló, 4 szintes villa szintjei között, lift könnyíti meg a közlekedést. A földszint 95 m2-én előtér, konyha, étkező és nappali található, melyek hatalmas, íves ablakain és teraszajtóin keresztül, gyönyörű a kilátás a sós vizes, ellenáramoltatós medencével ellátott kertre, és a nyitott teraszra. Valamint csodás örökpanoráma keretezi a kilátást a budai hegyekre, és az azt koronázó János-hegyi kilátóra. 

 

Az első emeleten mely 77 m2, 2 szoba, 2 fürdő + WC, gardrób és tágas terasz található. A szobák dél-nyugati tájolásának köszönhetően, a ház minden napszakban fényárban fürdik. De különösen a naplemente fényei és színei aranyozzák be. Hisz megcsillannak benne az egyedileg gyártott, a ház címével ellátott gravírozások. A bejárati ajtó üvegén, és a fürdőszobákban egyaránt.

A Pasaréten kínált ingatlan 21 m2 tetőtér beépítése során egy szoba, hozzá külön fürdő került kialakításra. Melynek egyedi hangulatát a látszó és megvilágított gerendázat adja. Minden helyiségben a minőség és kifinomult elegancia a meghatározó, melyet örökérvényű antik bútorok tesznek meghitt otthonná. […] A wellness-rész a garázsszinten található, mely különleges, a csillagos eget idéző világító álmennyezettel készült. Nagy, ötszemélyes jakuzzi került beépítésre, melynek ülőrészeiben más és más masszírozó funkciója mellett, a fényterápia is hozzájárul a kellemes relaxációhoz. A számos dísznövénnyel beültetett, öntözőrendszerrel ellátott kertben, egy minden igényt kielégítő úszómedence napozóterassza, garantáltan a kikapcsolódás, a pihenés élményét nyújtja, és intim helyet ad családi, baráti összejövetelek számára! […]”

További részletek és fotók a Pasaréten kínált villáról az ingatlanbazar.hu oldalán!