6 éve után ismét eladó a Leányfalu területén lévő Makovecz-ház…

6 éve után ismét eladó a Leányfalu területén lévő Makovecz-ház…

2015 szeptemberében készített posztunkban két érdekes térrel operáló ingatlant mutattunk be, állítottunk párhuzamba. Az akkor 150 millió forintért kínált, Leányfalu területén lévő Makovecz-ritkaság most ismét szembejött. Az ár – és az alapterület is – változott, a forma ugyanaz. Lássuk!

Részletek a Leányfalu területén álló ingatlanról

 

Leányfalu központi részén megvételre kínálunk egy egyedi hangulatú, monumentális méretű, 650 m2-es, 9 szobás, gázkazán fűtéses, jó állapotú ingatlant, egy 1810 m2, ősfás telken. A főépület mellett még egy 150 m2-es szerkezetkész ház található. Az ingatlan hasznosítását tekintve alkalmas cégközpontnak, irodának, de nagycsaládosoknak is kiváló választás lehet.
Az ingatlan jelen állapotát tekintve abszolút költözhető, de az új tulajdonosnak számítania kell felújítási munkálatokkal. Ez a Leányfalu területén álló ház az Ön személyes látogatásakor tudja visszaadni azt a páratlan hangulatát, amit a tervezőasztalon megálmodtak. A kérdéseivel és a megtekintéssel kapcsolatban kérem egyeztessünk személyesen. Ár: 320 M Ft.”

 

További részletek és fotók a Leányfalu területén kínált házról az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?