Loft jelleg és egy kis minigolf a teraszon, a XIII. kerületben

Loft jelleg és egy kis minigolf a teraszon, a XIII. kerületben

Loft jellegű, penthouse-nak nevezett, ragyogó otthont kínálnak megévtelre 88,9 millió forintért a XIII. kerületben. Barátságos terek, rusztikus gerendák, sok-sok fény és persze minigolfozásra is alkalmas, tágas terasz várja leendő. új tulajdonosait!

A loft jellegű ingatlanról, részletesen

 

“Loft jellegű PENTHOUSE, 40 nm-es TERASSZALIgazi beleszeretős kincs!XIII. kerületben, Angyalföld kedvelt részén, új építésű házak környezetében eladó egy NAPFÉNYÁRBAN ÚSZÓ, kiváló elrendezésű, amerikai konyhás nappali + 2 szobás, különleges ritkaság, egy szép, 2007-ben átadott, hívóliftes, újszerű épület legfelső emeletén.

Új otthonához egy PANORÁMÁS, 40 nm-es SAJÁT TERASZ tartozik, NAPFÉNYES,, 41 nm-es nappalija LOFT kialakításával, 6 m-es belmagasságával pedig igazi különlegesség. A lakás mindhárom szobája légkondicionálóval felszerelt, fűtése házközponti egyedi méréssel, melyet a hidegburkolatú helyiségekben padlófűtés tesz még komfortosabbá. Igya meg reggeli kávéját szép nagy teraszán, este élvezze a naplementét a nyugágyában pihenve egy pohár finom borral a kezében, hétvégén pedig grillezzen jókat a barátai társaságában 🙂 Jöjjön, nézze meg és szeressen bele! :)”

További részletek és fotók a loft jellegű lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

A penthouse és loft fogalmáról, röviden

 

Annak kapcsán, hogy sűrűn jött szembe a kifejezés, a loft és penthouse témát pár hónapja kicsit alaposabban szemügyre vettük. Félreértés ne essék, a fenti és további, hasonló hirdetésekkel nincs semmi bajunk. Csak szeretünk néha kicsit szakmázni, elmélyedni egy-egy jelenségbenm kifejezésben.

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?