592 millióba kerül Siófok legdrágább nyaralója

592 millióba kerül Siófok legdrágább nyaralója

Siófok szépe, avagy legdrágább áron kínált nyaralója nem okoz csalódást. Sok-sok fotó egy nem hétköznapi luxus apartmanházról!

 

Siófok legdrágább nyaralójáról, részletesen

 

“Siófok üdülőövezetében eladó egy 387 m2-es apartmanház. A 2016-ban épült, folyamatos felújításon, átépítésen átesett ingatlan jelenleg 9 külön bejáratú apartmanra osztott, melyekből 6 apartmant üzemeltet a tulajdonos, 1 kialakítása jelenleg zajlik, 2 pedig saját használatú. A legnagyobb földszinti lakrészhez saját udvar tartozik. A Siófok kellemes részén kínált apartmanok belsőépítészeti kialakítása, berendezése rendkívül ötletes, igényes. Mindegyik lakrész külön tematika szerint berendezett. […]

Az udvaron fűthető medence, valamint fedett jakuzzi található. A medencetérhez kapcsolódó földszinti épületrészben szauna, zuhanyzó, WC kialakítása jelenleg folyamatban. Az épületben zajló minden munkafolyamat főszezon előtt befejeződik. A térburkolattal ellátott zárt parkolóban 8 autó elhelyezése biztosítható. A Siófokon álló ingatlan tökéletes lakóingatlannak, és kereskedelmi szálláshelynek egyaránt. Az üdülőövezet nyugalmasabb részén található, mégis pár perc gyalog a központ, a vasútállomás és a szabadstrand. A vételár részét képezi az évek óta kiváló értékeléssel működő kereskedelmi szálláshely brand értéke, honlapja és teljes berendezése. […[”

További részletek, alaprajzok és fotók a Siófokon kínált apartmanról az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek, Siófok ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?