Íme egy napozóterasz Kuruclesen…

Íme egy napozóterasz Kuruclesen…

Kuruclesen lakni önmagában patinás jelleggel bír. A most következő, 45/53 nm-es lakásban is ott rejlik egy csoda-otthon lehetősége. Na de a napozóterasz! Egyértelműen az viszi számunkra a pálmát!

 

A Kuruclesen kínált lakásról

 

II. kerületben, KURUCLESEN zöldövezeti részen, felújított két szobás lakás eladó. A Széll Kálmán tértől 10 percre lévő, jó állapotú ingatlan az átalakításnak köszönhetően 53 nm alapterületű. A szobák napfényesek, tájolásuk északnyugati irányú. Az ablakok egy kis mellékutcára néznek. A lakás csendesnek mondható, a jó tömegközlekedés ellenére a forgalom zaja alig hallatszik be.

 

A Kuruclesen álló társasház közös használatú napozóteraszáról gyönyörű panoráma nyílik a budai hegyekre, egészen a Parlamentig el lehet látni. Az ingatlan felújítása egy éve lett befejezve. a padlóra laminált parketta került, az új bojler mellett az ablakokat hő- és hangszigetelt műanyagokra cserélték, és az egész lakást újra festették. A közös költség 25 ezer forint, mely tartalmazza a víz és a házközponti fűtés díját is! Az épülethez egy elkerített, tágas, zöld kert tartozik, amelyben egy hangulatos játszótér is helyet kapott. A parkolás Kuruclesen a közelben ingyenesen megoldható.

További részletek és fotók a Kuruclesen kínált lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?