Üllő-royale: luxusvilla üveg kupolával 325 millióért eladó!

Üllő-royale: luxusvilla üveg kupolával 325 millióért eladó!

Ritkaságnak számít a most következő, Üllő egyik csendes részén kínált luxus ingatlan. Nézzen szét velünk ön is a 280 nm-es családi házban!

 

Az Üllőn kínált szépségről

 

“A stílus és a minőség találkozása Üllő csendes utcájábanBudapest vonzáskörében 20 percnyi távolságra a fővárostól, pazar, csodás, kertvárosi környezetben kínálok eladásra egy 280 nm alapterületű impozáns, igényes, önálló családi luxus villát.Az ingatlan minden pontja elegáns, ízléses, minőségi és osztályon felüli!Az Üllőn kínált családi ház két helyrajzi számmal rendelkezik, páratlan fekvésű 3000 nm-es sarok telken helyezkedik el,mind két utcáról bejárási lehetőséggel. A telket dísztéglával kirakott kerítés veszi körül, a telek sajátossága, hogy lehetőséget ad még egy másik épület együttes megvalósítására.A gyönyörűen gondozott, egyedi tervezésű kertbe belépve az elénk táruló látvány lenyűgöző, az udvar viakolorral kirakott, a kertet gyümölcsfák, díszfák, zöld növényzet tarkítja, mindennek megvan a helye.A telek különlegessége, hogy egy régen műemlékként nyilvántartott 107 nm-es borspince áll rendelkezésre. […]

 

Extrák

 

Az Üllőn álló családi ház egyedi tervezésű a végleges formája 2020-ra valósult meg, kuriózuma az egyedi díszoszlopokkal kirakott étkező helyiség, mely kb. 7 m magas üvegkupolával rendelkezik.A földszintre belépve nem mindennapi látvány tárul elénk: a hatalmas terekben, összpontosul a minőségi burkolatok és a bútorok közötti harmónia, mely a tulajdonos kifinomult ízlését dicséri. Az exkluzív környezet, az elhelyezkedés, a ház és a telek adottságai, mind-mind arra engednek következtetni, hogy egy fantasztikus, tökéletes otthonban vagyunk, ahol a minőség valódi tartalmat képvisel! […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetés szövegét eredeti formájában közöljük.

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?