1,67 milliárdért eladó egy elképesztő kastély Vácdukán!

1,67 milliárdért eladó egy elképesztő kastély Vácdukán!

Valószínűleg nem az átlag ingatlan vásárlónak szól a Vácdukán kínált 18. századi kastély hirdetése. Kibicelni azonban ér, főleg, ha ilyen döbbenetes enteriőrt nézegethet az ember!

 

A Vácdukán kínált kastélyról

 

“Megvételre kínálom, Budapesttől mindössze 25 km-re található, 18. században épült kastélyt, gyönyörű ősfás, parkosított telekkel.

A kastély alapterülete 1500 m2 amely magában hordozza a 18. századi stílusjegyeket viszont a mai kornak megfelelő műszaki tartalommal rendelkezik. Az utóbbi években teljesen megújult az épület és a legnagyobb gondossággal, folyamatos műemléki, műszaki ellenőrzés mellett, a legjobb minőségi anyagokkal, csúcskategóriás műszaki tartalommal történt a felújítása. Lakóterülete 1100 m2 ahol a közös tereken kívül 7 hálószobát és hozzájuk tartozó fürdőszobákat találunk viszont ahogy az alaprajzon is látszik összesen 16 hálószoba alakítható ki. 2010-ben elkészült az új épületszárny ami további 400 m2-el növeli az alapterületet. Itt kapott helyet a wellness részleg amely áll egy gyönyörű belső kertre néző feszített víztükrű medencéből, jakuzziból, szaunából és fitnesz teremből illetve kialakításra került 6 autó számára ideális méretű garázs is. A garázsok kivételével az egész épületben padlófűtés van kiépítve. 

Fűtését Vaillant kondenzációs kazánok és hőszivattyúk végzik. Minden helyiségnek saját termosztátja, ezáltal egyedi hőmérséklet szabályozási lehetősége van. Telek: A kastély parkja összesen 6,5 hektár amelyen megtaláljuk a körülbelül 500 db, 50 és 200 év közötti fákat, tavat, tenisz pályát, röplabda pályát. […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek, Vácdukán innen és túl!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?