Az Etalon rovat bemutatja: fény, tér, profizmus

Az Etalon rovat bemutatja: fény, tér, profizmus

Budapest, II. kerület, Remetekertváros Városrész. Mondhatnánk azonnal: úgy könnyű, elegáns és zöld környék, jól szituált közeg. Azonban ez ugyebár korántsem garancia semmire.

Ez esetben a tulajdonosok azonban jeles bizonyítványt kapnak. A 189 nm-es ház ugyanis nem csak jó ízléssel és logikus gondolkodással lett “belakva”, de még arra is vették a fáradtságot, hogy hirdetésük is tökéletesen nézzen ki. Bár mi a “totális elpakolás” elkötelezett hívei vagyunk (ld. erre vonatkozó posztjainkat a Hasznos fül alatt), ebben az esetben végül is semmi nem maradt elől, ami zavaró volna. Miközben tökéletesen érzékeltetik a jól és jókor komponált képek a ház tágasságát és világos voltát.

Szánjunk tehát most néhány percet a fotók tanulmányozására. Egyrészt mert jól esik szép otthonokat nézegetni – és igen, akár álmodozni is róla -, másrészt mert itt (is) megtanulhatjuk, hogyan is kell egy ingatlant meghirdetni úgy, hogy kiemelkedjen a kínált áruk tömegéből. A legjobb fogásokkal és a pofonegyszerű trükkökkel hamarosan részletesen is foglalkozunk! Addig házi feladat: 5 jelenséget találni a hirdetésben, amitől “működik” és aminek hála olyan, mintha egy lakberendezési magazint nézegetnénk, nem csak egy mezei hirdetést.

Figyelem! Hamarosan feleltetés!

rem

rem1

rem2

rem3

rem4

rem5

rem6

rem7

 

További képek és információk az ingatlanbazar.hu oldalán található hirdetésben.