Érd és Diósd: élet a felkapott álom helyszíneken, buktató nélkül? Naná!

Érd és Diósd: élet a felkapott álom helyszíneken, buktató nélkül? Naná!

Korábban már több ízben is mutattunk érdi és diósdi csoda ingatlanokat. Az sem titok, és mi is említettük már, hogy a környéken számos híresség él. Nyilván nem véletlenül: az infrastuktúra és az ingatlanok színvonala, valamint a kellemes természeti környezet vonzza a nyugodt életre vágyó, de még aktív életet élőket. A térségben számos ház és lakás kering a piacon. A minőség és az ígéretek azonban nem mindig fedik az igazságot. Kikerülhető a ráfizetés egy ennyire divatos helyen? Bebiztosíthatjuk magunkat és anyagi befektetésünket a dömping ellenére is? Igen! Csak egy kis segítség kell hozzá. Mondjuk máris, micsoda!

Mára szinte teljesen elszoktunk a vásárlások során az eladók, az ügyintézők, a közvetítők szolgáltatásaitól és segítségétől. Ki sem kell lépnünk az utcára, hogy online új ruhatárat, teljes lakberendezést vagy épp élelmiszer készletet vásároljunk. De a boltokban is egyre nagyobb az önállóság: az önkiszolgáló kasszák és általában véve az önkiszolgáló egységek miatt rászoktunk a konzultáció mentes fogyasztásra. Ennek is megvannak az előnyei, azonban a buktatók, a szakember véleményének hiánya egyértelmű. Jöhet a csere, a visszaváltás, a bosszankodás.

Ingatlanvásárlás esetén még nagyobb a tét, hiszen itt nem csak a “külcsíny”, hanem a rejtett, a szem számára elsőre láthatatlan “belbecs” is alapvető fontosságú. A falak statikai állapota, a hang- és hőszigetelés, a nyílászárók, vezetékek, csövek mind-mind életünk fontos, meghatározó részei lesznek. Nem csak kényelmi, de biztonsági szempontból is.

Hogy olyan lakásunk, házunk legyen, amely nem csak árban és ízlésben felel meg, de funkcionálisan is betölti a feladatát, mindenképp szükséges a profi szakember bevonása a vásárlási folyamatba.

at01

Az ár-érték arány reális megítéléséhez igen jól jön a szakavatott szem, a megbízható segítség. Sokunk nem rendelkezik ilyen képességekkel. Épp ezért az előrelátóbb vevő – aki egyben hosszútávú befektetésként is tekinti az új otthon megvásárlását – mindig ingatlanirodán keresztül intézi ügyeit.

Ma, amikor az ingatlanpiac nyitott és a beruházók mögött nem áll ott egy-egy megnyugtató, száz éve ismert cég vagy akár az állam, megeshet, hogy az új építésű ingatlanok terén nagy a minőségi szórás. A tapasztalatok hiánya miatt egy-egy kezdő beruházó és építtető lehet, nem a legideálisabb megoldásokat választja a kivitelezés során. Hogy ezt átlássuk, hogy felkészüljünk az esetleges korrekcióra és hogy a vételárban esetleg mindennek nyoma is legyen, kifejezetten fontos a környéket és a konkrét piaci szereplőket ismerő ingatlanosok segítsége.

Ha az ember Érden, Diósdon akar magának egy gyönyörű ingatlant, mondjuk Sebestyén Balázsék közelében, ki mástól kérne segítséget, mint egy, a legjobb helyismerettel rendelkező, 2005-óta a piacon lévő, tapasztalat cégtől. Az Átrium-Árkád 2005 Ingatlanforgalmazó és Beruházó Iroda így jellemzi magát:

Tevékenységünket elsősorban Érd és Diósd területén, valamint Buda vonzáskörzetében végezzük, az ingatlantípusok egész skálájára kiterjedően. Ingatlanirodánk legrégebben van jelen Érden. Magunk is érdi és diósdi lakosok vagyunk több éve, így jól ismerjük a területet, tisztában vagyunk az egyes városrészek pozitív és negatív jellemzőivel. Célunk, hogy ügyfeleinket a lehető legjobban és legfelkészületebben képviseljük mind eladói, mind vevői oldalról, a vásárlók számára pedig a legteljesebb rálátást és a legszínvonalasabb szolgáltatást biztosítsuk. Alapelvünk a tisztességes és megbízható, jogilag ellenőrzött ügyintézés.”

at00

A 13 éve a piacon lévő szakember gárda tehát feltérképezett, szakmailag elismert beruházók ingatlanjait értékesíti, ezzel előzve meg a “séta közben vásárló” vevők csalódottságát, bosszúságát és persze anyagi veszteségeit.

Úgyhogy hajrá, irány az agglomeráció, azon belül is a tökéletes ingatlan! Ne feledjük tehát, ne féljünk segítséget kérni, hiszen jóllehet, egy életreszóló döntést hozunk!

logo-kor-2