Elképesztő a különbség egy 295 milliós ház két hirdetése között!

Elképesztő a különbség egy 295 milliós ház két hirdetése között!

Szinte havi szinten ismételjük, milyen fontos a hirdetési fotó szerepe egy-egy értékesítés során. Most jöjjön egy pazar gellérthegyi villa, amelyet külön személy is befotózott. Szinte nehéz elhinni, hogy ugyanarról az ingatlanról van szó. Önt melyik képek fogják meg?

Budapest, I. kerület, Gellérthegy I. ker. Városrész, 400 m2, 295.000.000 Ft

Gellért hegy 1. kerületi oldalán eladó egy állagát és hangulatát jól őrző 100 éves villa, ősfás kertben, csodálatos panorámával, forgalom mentes utcában. Az épület 400 nm, 4 szintes, nagypolgári hangulat, sok ablak, fény, tágas terek jellemzik. Kertjében úszómedence.
Az épületet húsz évvel ezelőtt a legmodernebb módon felújították és bővítették. Ezt követően, tíz évvel ezelőtt még egy felújítás történt, ekkor riasztó, telefonközpont, elektromos redőnyök, forgatható parabola antennák, kommunikációs hálózat az épületben, automata kapuk, egykulcsos zárrendszer, Buderus hőközpont, három fatüzelésű kandalló, külső ellenáramos medence gépészettel, szauna és széfek kerültek beépítésre.
A bruttó 400 négyzetméter ötvözve lett a modern kor igényeivel.

“A” VERZIÓ

gel

gel1

gel2

gel3

gel4

gel5

gel6
“B” VERZIÓ

A 300 négyszögöles kertben hatalmas fák adják az árnyékot, a nyugati fekvésű terasz és medence mediterrán nyaralás élményét adja.
A szuterénben dupla garázs, medence gépészet, hőközpont, gardrób, háztartási helyiség és közlekedő található. A földszinti reprezentatív bejárat a télikerten át vezet a nappali-étkező helyiségbe, innen indul a tölgyfa belső lépcső az emeletre, vendég mosdó és konyha-spájz áll rendelkezésre. Innen nyílik a 36 négyzetméteres terasz és medence is. Az első emeleten faburkolatos dolgozószoba, két hálószoba és két fürdőszoba valamint egy 10 nm-es terasz kapott helyet. Az 6 méter belmagasságú, kupola szerkezetű tetőtér egységes tér maradt, benne bárpult mögött elhelyezett teakonyhával, fürdőszobával és a budai hegyekre panorámás terasszal. A másik irányban az ablakokból a királyi Palota és a Vár látható.

mas

mas1

mas2

mas3

mas4

mas5

mas6