A hét lakása: szaunázzon a város felett, az Egyetem térhez közel

A hét lakása: szaunázzon a város felett, az Egyetem térhez közel

A belvárosi Egyetem térhez közel 706,1 millió forintért kínálnak eladásra egy döbbenetesen elegáns lakást. A 222 nm-es alapterületet egy szolid 85 nm-es terasz is megfejeli. És ez kb. csak a kezdet… Íme a helyi ingatlanpiacon talált legmenőbb luxus kombináció! 

“Kivételes körpanorámás penthouse a Belvárosban!!!!!!!! A belváros frekventált részén az Egyetem térhez közel található társasház legfelső emeletén található 4 lakást együtt kínáljuk értékesítésre, ezek jelen állapotban egy 222 m2 + 85 m2 terasz kialakítású attraktív penthouse, valamint három kisebb lakás – 40-30-15 m2-es garzon , de a lakások akár egybenyithatóak, a terek alakíthatóak. Az alsó szinten egy 55 m2-es nappali-étkező-konyhát, egy 20 m2-es hálót, 11 m2-es teraszt találunk, valamint a legmodernebb design fürdőt ill. gardróbot. 

Az emeleten került kialakításra a háló szint, ahol 5 hálószobát és 3 fürdőt helyeztek el. A második szinten nyitották ki a teraszt, amelyen a szauna és jacuzzi kapott helyet, illetve innen lehet megközelíteni az 50 m2-es tetőteraszt is. Mivel a lakás legfelső emeleti saroklakás, így valamennyi helyiségből kiváló panorámát élvezhetünk, a teraszokról pedig a teljes belváros, a Gellért-hegy és a Budai Vár látványa tárul elénk. 

 

További “apróságok”

 

További két kisebb lakás amerikai konyha – fürdő – tároló kialakítású, a legkisebb minigarzon mindössze 15 m2-es. Ajánlatunk a 4 egységet egyben kínálja, valamint fontos kiegészítő információ, hogy jelenleg hosszútávú bérleti szerződéssel kerül hasznosításra, a konstrukció 9 éves megtérülést biztosít. Az ingatlan fűtését – hűtését fan coil rendszer biztosítja. A műszaki tartalom része a smart home rendszer, okos üveg válaszfalak, elektromos redőnyrendszer, biztonságtechnika, szauna, jacuzzi, beépített audiorendszer, házimozi, kandalló, szerverszoba, hatalmas gardrób és számos egyéb ötlet. Páratlan adottságú ingatlan akár befektetőknek, akár saját felhasználóknak. […]”

További csodás otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

 

Tipp mindenkinek, Egyetem térhez közeli helyszín ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?