Az ország nem csak Budapest: Ciklámen és zöld kislakás, kertkapcsolattal!

Az ország nem csak Budapest: Ciklámen és zöld kislakás, kertkapcsolattal!

A meglehetősen szűkszavú hirdetés ellenére jó érzés fog el minket a most következő, ciklámen és zöld színben pompázó, 40 nm-es lakás láttán. Kiülő rész, napozási lehetőség, oázissal a hátunk mögött, Szeged Móravárosban!

Részletek a ciklámen ékszerdobozról

 

“1 szoba+amerikai konyhás nappali. Tégla építésű, összközműves, műanyag nyílászárók, teljeskörű felújításon átesett. 40 nm, 15 nm terasz, padlófűtés. Irányár:  26 799 000”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Színpárok, amik mellett nem tudtunk elmenni

 

A szürke-pinkszürke-sárga vagy narancs, esetleg szürke-vörös párosításokkal kapcsolatban mi is hoztunk pár nagyszerű példát. Cikláme-zöld témában még mi is aránylag újoncok vagyunk. Bár tény, már régóta nagyon kedveljük a kombinációt. Csak lakásbelsők kapcsán még nemigen boltottunk bele.

A blogon előszerettel adtunk teret a narancs az azúrkék vagy épp az arany különböző más színekkel történő párosításainak. Főként, mivel a színek komoly hatással vannak közérzetünkre, energia szintünkre, így a divat hóbortok és trendek mellett érdemes kicsit elmélyedni akár a színterápia, akár a hozzá kapcsolódó lakberendezési tanácsadás témakörében is. Fontos, igazán minőségi hangulathoz nem elég az olcsó festék!

A ciklámen egyébként a bíborszínek csoportjába tartozik. Ide sorolandó még a bordói vörös, kárminvörös, skarlátvörös, ciklámenvörös, indiai bíbor, ametiszt, püspöklila, bogáncslila, ibolya, íriszviola, kékesviola és királykék. A RAL Classic rendszerezésében 4001-től 4012-ig találhatóak a bíbor színek. A sorszámok nem adnak információt a világossági és a telítettségi adatokról, de nagyjából a vöröstől a kék felé rendezték őket sorba.

 

Tipp mindenkinek, ciklámen ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?