Nyerstégla, szín kavalkád és egy télikert: ez az év háza?

Nyerstégla, szín kavalkád és egy télikert: ez az év háza?

A rózsadombi, nyerstégla felületekkel és színes bútor elemekkel is operáló, 1897-ben épített romantikus villa elképesztően izgalmas, egyedi vonásokkal van megáldva. A luxus ingatlanok között ritkán látott megoldások és egy szuper helyes télikert is az ajánlat részét képezi. Irány a fővárosi ingatlanpiac egyik legmenőbb, 2000-ben felújított otthona!

 

“Eladó Rózsadombon 1897-ben épített romantikus villa, melyet 2000-ben felújítottak . Kerüljön Ön is romantikus hangulatba! A telek mérete 1319nm, a ház 448nm, plusz beépíthető tetőtér (kb. 70nm) további hasznos nettó területtel. A ház tornyában található hangulatos pici toronyszoba, csodálatos kilátással. Alagsori részben található: Borospince., edzőterem, ellenáramoltatós 8m X 3,5M-es (28nm-es) beltéri medence, gőzkabin, valamint számos tároló. Wellness részlegből kiléphetünk egy hatalmas (kb 50nm) kertkapcsolatos teraszra. 

Hangulatos télikert egészíti ki a komfortérzetet. Az ingatlanhoz tartozik 4 garázs (55nm) és egy felszíni beálló. Típusát tekintve társasház, saját belső lépcsőházzal, így alkalmas több generációnak, valamint cégközpont, ill. magánklinika funkcióra. Alagsor 135nm, Félemelet:168nm., Első emelet: 145m2 +14nm Fedett terasz. Summa : 448nm . Tervdokumentáció és szintrajzok rendelkezésre állnak. […]”

További izgalmas otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

Nyerstégla fal a belsőépítészet világában

Eredeti színével meghagyva, vagy lefestve, de egyre nagyobb teret hódít a nyerstégla falak használata a belterekben. A kávézók, romkocsmák mellett immár a privát otthonokban is fel-feltűnik a belsőépítészeti megoldás.

Hogy a nyerstégla használata kapcsán mennyire kell amortizációval számolni, fontos kérdés. Egy nedves, párás fürdőben és egy pinceszintű helyiségben is mások a kondíciók, mint mondjuk egy jól benapozott és átszellőztethető nappaliban.

Egy biztos, színesen, fehéren vagy csak önmagában a nyerstégla fal üdítő jelenség tud lenni! Jöjjön néhány inspiráló fotó (nem csak) felújítás előtt állóknak!

Forrás: Unsplash

 

Tipp mindenkinek! 

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk. Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?