Na ilyen egy tényleg exkluzív lakás! Ezúttal a Déli pályaudvar közelében

Na ilyen egy tényleg exkluzív lakás! Ezúttal a Déli pályaudvar közelében

A Déli pályaudvar közelében kínált, 67 nm-es, 2 szobás lakás ára 84,9 millió forint. Mutatjuk, hogy mitől ilyen magas a négyzetméter ár!

 

A Déli pályaudvari ingatlan környéke, épülete 

 

“ELEGÁNS, EXTRAVAGÁNS, EXKLUZÍV, BUDAI VÁRRA PANORÁMÁS LUXUSLAKÁS ELADÓ!!!!

Az ingatlan Buda kiváló közlekedésű, városi régiójában, Krisztinaváros határán, a Déli pályaudvar közelében található. Erre közlekedik a 17-es, 59-es, 61-es villamos, valamint a 21-es, 39-es busz, de itt van az M2 végállomása is. A közeli Vérmező, Városmajor vagy Gesztenyés-kert kiváló kikapcsolódási lehetőséget jelent a környéken élők számára, de karnyújtásnyira található a Budai Várnegyed vagy éppen a Halászbástya.

Az 5 szintes, jó állapotú, téglaépítésű bérpalota 1900 és 1910 között épült. A ház belső körfolyosóinak felújítása is megtörtént (a lakás ablakai utcai irányba néznek), 2022. elején a teljes lépcsőház is megújult. Az épületben lift üzemel, melyet nem régen felújítottak.

 

A lakás jellemzői

 

A LOFT hangulatú lakás, reprezentatív terekkel és egyedi hangulattal rendelkezik. A számos ablaknak és észak-keleti tájolásának köszönhetően nemcsak világos, de a Vár gyönyörű panorámáját is nyújtja.

Az amerikai konyhával és galériával rendelkező, belső kétszintes OKOS OTTHON, LUXUS minőségben lett felújítva, így teljesen megújult műszaki tartalommal várja új tulajdonosát. Teljes méret: 67 nm, ebből kb: 17 nm a galéria.

 

Egyéb, Déli pályaudvar közeli részletek

 

A klímás lakásban infrafűtés működik a padlóban. A fürdőszobában a mennyezetben is. A klíma hűt/fűt egyaránt. A „H” tarifa előkészítés kiépítésre került a lakásban, csak véglegesíteni kell a szolgáltatónál, így a klíma és melegvíztároló költsége csökkenthető a lakásban.

A közös költség: 12.000 Ft, amely magába foglalja a korlátlan vízfogyasztást 2 főre, a csatornadíjat, a takarítást, a szemétdíjat, a ház közös villanyfogyasztást, a lift üzemeltetési díját, felújítási alapot. Ezen felül csak az áramot és az extrákat kell fizetni, az új tulajdonos igénye szerint (riasztó, internet, stb…). […]”

 

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?