Galambok szépe: eladó egy német tulajdonban lévő csoda ház!

Galambok szépe: eladó egy német tulajdonban lévő csoda ház!

Galambok területén “ligetes erdők között található dél-zala egyik legszebb horgásztava”. És egy zseniális, jelenleg német tulajdonban lévő ház is. A helyi ingatlanok között is kiemelkedő minőségű, megfizethető szépségért mi rajongunk. És ön?

“Német tulajdonban lévő, rendkívüli adottságú, minőségi alapanyagokból 2000-ben épült 3 féle fűtéssel rendelkező, állandó lakhatásra tökéletesen alkalmas ingatlan jellemzői:

– földszinten tágas, világos nappali-konyha-étkező- fürdőszoba, tároló és társalgó helyiségek,

– emeleten 2 hálószoba, fürdőszoba kapott helyet.

– 42 nm alapterületű teraszról gyönyörködhet a táj szépségében,

– tágas szauna szolgálja a tulajdonos kényelmét és egészségét,

– az épület alatt pince kapott helyet,

– a 142 nm összterületű épülethez 6354 nm terület tartozik, amely művelés alól nincs kivonva,

– az ingatlan vízellátását fúrt kút biztosítja, de a települési vízhálózatra is rákapcsolható az ingatlan,

– az ablakok műanyagból készültek, redőnnyel ellátottak.

– a nappaliban található, az épület díszeként és egyik fűtési alternatívájaként szolgáló kályha igazi kuriózum, de lehetőség van tartályos gázzal működő központi fűtés használatára, illetve igény szerint klíma működtetésre. 

 

Galambok előnyei

 

– közúti közlekedési szempontból kiváló adottságokkal rendelkezik

– autópálya 5 km, vasútállomás 5 km.

-Nagykanizsa 15 km, Zalakaros 3 km, Balaton 30 km-,

Községben iskola, óvoda, orvosi rendelő, gyógyszertár, élelmiszerbolt és takarékszövetkezet is működik. A község határában ligetes erdők között található dél-zala egyik legszebb horgásztava. […]”

További izgalmas, eladó otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?