Így fest egy 550 milliós Makovecz kúria Nagykovácsi Ófaluban…

Így fest egy 550 milliós Makovecz kúria Nagykovácsi Ófaluban…

A Nagykovácsi Ófaluban kínált, több, mint félmilliárd forintos Makovecz kúria igazi ínyencség a pest megyei ingatlanpiacon…

“Nagykovácsi Ófaluban eladóvá vált egy 1993-ban épült Makovecz kúria 3340 nm-es ősfás kerttel. Az ingatlan 3 épületből áll, fő lakóépülete 207 nm, nappali+ 5 szobás, az udvarról hangulatos tornácon át tudjuk a bejáratot megközelíteni. Nagy méretű nappalija napfényes, impozáns, nagy belmagasságú, terasz és kertkapcsolatos. Fűtése gáz cirkó, és kandalló. A nagyobbik vendégház 130 nm-es, nappali+4 szoba, a kisebbik 70 nm, nappali+2 szoba, jelenleg ezekben bérlők laknak. Az ingatlan elosztásánál fogva alkalmas több generáció együtt élésére is. 

 

A parkolás a kertben több fedett beállóval oldható meg. A telek felső részében, a kisebbik vendégház közelében egy nagy méretű, jelenleg használaton kívüli medence van, mely már felújításra szorul. A háztól a falu központja pár perces sétával elérhető. […]”

További izgalmas helyi ajánlatok az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek Nagykovácsi Ófaluban és azon is túl! 

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk. Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?