Még mindig hasít a kredenc őrület!

Még mindig hasít a kredenc őrület!

A nagymamáknál látott kredenc és tálaló bútorok sokáig lesajnált tárgyak voltak. Majd egyszer csak jött a gondosan lecsiszolt és lefestett, színes darabok reneszánsza. Nemrég szembejött velünk egy kisvárdai eladó ingatlan kapcsán a jelenség. Úgyhogy ezen felbuzdulva megnéztük, mik az épp aktuális trendek a Pinteresten a témában!

A retro őrület itthon is tombol. Illetve kitartóan folytatja diadalmenetét. Nagymamák kredencei és műbőr kanapéi, Józsi bácsik faragott ládái, vagy épp az Ilonkák kristály csillárai kifejezetten vonzzák az egyedi tárgyakra vadászó vásárlókat. Persze felújított, újragondolt verzióban. A klasszikus kredenc továbbra is sláger termék, a feltűnő festés mellett a visszafogott dizájn is sok helyen szembejöhet nyilvános helyeken.

Mielőtt tehát kidobnánk a divatjamúlt kacatnak gondolt lakberendezési tárgyakat, készítsünk róluk leltárt. Egy-egy darab némi felújítás után akár a lakás központi eleme is lehet. Vagy kiváló bevételi forrásként szolgálhat. Csak ugye tudjunk tőle megválni…

 

Klasszikus, visszafogott festés egy nappaliba helyezett kredenc, tálaló kapcsán

Fotó: Pinterest

 

Vannak, akik rááltak az ipari mennyiségű gyűjtésre és felújításra. A klienseik jó eséllyel ráadásul nyugat-európaiak. Így a haszon sem utolsó!

Fotó: Pinterest

 

Harsányabb, komplementer színek: szeretjük nagyon!

Fotó: Pinterest

És egy visszafogottab, elegánsabb verzió kredenc témában.

Fotó: Pinterest

Végül pedig jöjjön a minket inspiráló, eladó sorban lévő otthon és csodás retro darabja!

A kisvárdai, csodás kredencet is felvonultató ingatlanról itt olvashat bővebben. Vagy ha szétnézne a környéken, arra is van lehetőség!