Dizájn nyalánkság a Weiner Leó utcában: szép vagy randa a nyers fal?

Dizájn nyalánkság a Weiner Leó utcában: szép vagy randa a nyers fal?

A Weiner Leó utcában kínált, izgalmas és lenyűgöző lakás lehet, megosztó lesz. Mi szeretjük az egyedi elemeket. És ön? Egy biztos, a 110 nm-es otthon különcségével egyértelműen kitűnik a helyi kínálatból!

“Két lakás egyben, a város szívében! Eladó a 6. kerületben, Belső Terézvárosban , összesen 110 m2-es – egy helyrajzi számon nyilvántartott – két kétszobás lakás, mely egy hangulatos és csendes, rendezett anyagi állapotú társasház 3. emeletén található. Az ingatlan 3 évvel ezelőtt teljes felújításon esett át, ekkor lett a két lakás belső építész által megtervezve és kialakítva. Egyedi és retro dekorációs elemek díszítik. 

 

A lakások előtti folyosó teraszként is használható, nincs rajta átjárás. Tökéletes lehetőség befektetőknek, könnyen kiadható, jelenleg is bérlők lakják. Központi elhelyezkedésének köszönhetően kitűnő infrastruktúra és tömegközlekedés jellemzi: villamos- busz- metró- trolimegálló, pályaudvar, iskolák, üzletek, éttermek és bárok sétatávra. Befektetők mellett ajánlom, fiataloknak és egybenyitva akár családoknak is. […]”

További izgalmas fővárosi otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek, Weiner Leó utca ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?