Lakna 19 nm-en? Na és a Palotanegyedben?

Lakna 19 nm-en? Na és a Palotanegyedben?

A Mikszáth tér közelében eladó egy szuper igényes, 19 nm-es lakás. A felújított apróság kiváló lehet egyetemistáknak, illetve befektetésnek is. Hiszen kiadás szempontjából sem utolsó a lokáció. De mi felnőttként is el tudnánk képzelni az életet a Palotanegyedben kínált garzonban. És ön?


A Palotanegyedben kínált apróságról

 

“Egyetem váltás miatt – mostantól lelje Ön az örömét benne! Mikszáth Kálmán tér közvetlen szomszédságában, VIII. Palotanegyedben – több, könnyen elérhető felsőoktatási intézmény ölelésében – vált eladóvá – ez, a sok szempontból ideális garzon lakás!

FŐBB JELLEMZŐI:

 

Felújított, impozáns házban található

1.emeleti lakás

19 nm – stúdió garzon

+ a galéria rész – ez nincs benne (cca 6 nm)

3,95 méteres belmagasság

( galérián 1,65m)

Teljesen berendezett, gépesített – a képeken látható tartalommal a vételár részét képezi minden.

2021 év eleji átadással – újszerű, kitűnő állapotban a lakás. Igény szerint – tisztasági festéssel – IDE CSAK KÖLTÖZNIE KELL!

 

EXTRA ALACSONY REZSI!

Közös költség 2500,-Ft

+2500.- Felújítási alap

Villany( – ezzel üzemel minden: fűtés – termosztáttal időzíthető, kezelhető – a főzés, sütés, a fürdőszobai radiátor – )télen max. 15 eft! –

Víz: fogyasztás szerint […]”

 

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?