Képzőművész galéria vagy eladó, fullos lakás?

Képzőművész galéria vagy eladó, fullos lakás?

A most következő, nyilván Airbnb vendgékör számára kialakított, grafikai és festő galériára emlékeztető otthon abszolút favorit nálunk. És önnél?

“AIRBNB ENGEDÉLLYEL Dohány utca – Erzsébet körútnál, körúton belül, teljes körűen felújított ERKÉLYES egyedi stílusú lakás! 3+1 szoba, dupla komfort, cirkó fűtés. Belsőépítész tervei alapján készült, egyedi látványvilágú, teljes körűen gépesített, berendezett lakás. A vételár a teljes berendezést tartalmazza. Meglévő rövid távú engedélyekkel, profillal, szükség esetén üzemeltetővel. Tulajdoni lap szerint 90 m2, lemérve 92 m2. Szép állapotú, szecessziós jegyeket viselő társasház. Kiváló közlekedés, metró, 4-6-os villamos helyben.”

A kiállítótérre, galéria hangulatára hajazó ingatlan egyébként 79,9 millió forintba kerül. Airbnb műfajban sok szép, modern dolgot láttunk, de a “svéd bútorok” helyett a tulajdonosok, befektetők itt inkább a képzőművészetre mentek rá.

A témában egyik kedvenc lakásunk anno a Parlament közelében található, tényleg már-már galéria számba menő otthon volt, amely ára a teljes berendezést tartalmazta. Arra is kitértünk korábban, vajon mennyit számít a bútor és berendezés egy hirdetés esetén: “Nyilván ön is kattintott már olyan hirdetésre, amelynek index képe elkapta a tekintetét. Talán nem is az ár vagy a helyszín számított. Csak egy gyönyörű asztal, egy hívogató ágy vagy épp egy remek konyhabútor ragyogó imidzse.”

 

Galéria vagy otthon?

 

A kettő nem, zárja ki egymást. Bízunk benne, sokaknak fontos a látvány és túl tudnak lépni az egyen plakátok, keretezett fotók piacán. Persze az Aribnb speciális műfaj, itt a rövidtávú időszakban akár extrémebb külcsíny is vonzó lehet. Amit hosszútávon már lehet, nem viselnénk olyan jól.

Az Airbnb szenzázió nem a véletlen műve, sőt, tulajdonképpen ki sem bérelhető a szoba, ennek ellenére egyértelműen a hét inspirációja számunkra az alábbi húzás!

2016-ban Art Institute of Chicago “őrülete” az egyik legjobb reklámfogásnak bizonyult. Az Egyesült Államokba látogató Van Gogh gyűjtemény egyik ikonikus képét ugyanis a kurátorok megépíttették, majd feldobták 10 dolláros árral az Airbnb-re.

Tipp mindenkinek, képzőművészeti galéria nélkül is!

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?

 

Ha olyan lakást venne, amely galéria is egyben, a fenti szépségről több kép és információ elérhatő az ingatlanbazar.hu oldalán!